سال انتشار: 1395
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران
کد COI مقاله: AEROSPACE16_215
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 153
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مرور مساله ردگیری هدف هوایی مانوری توسط یک پهپاد
چکیده مقاله:
مقصود از ردگیری هدف این است که به صورت پیوسته و دقیق موقعیت، سرعت و شتاب هدف را از مشاهدات و اندازهگیریهای ورودی، تخمین بزند. موضوع اصلی در این مساله، فقدان اطلاعات کامل درباره دینامیک هدف است. تخمین، فرآیند استنباط یا تعیین متغیرهای حالت متغیر با زمان یا پارامترهای ثابت نامعلوم سیستمهای دینامیکی از مشاهدات غیرمستقیم، غیردقیق، نامعین و نویزی است. از دیدگاه عددی مهمترین عنصر تخمین، فیلتری است که ابزاری الگوریتمی برای بدست آوردن بهترین تخمین از کمیتهای مطلوب از سیگنال یا داده نویزی است. فیلترهای آلفا-بتا، H ،فیلتر کالمن و فیلتر ذره متداولترین فیلترهای مورداستفاده هستند. در این مقاله، مساله ردگیری هدف هوایی به عنوان موضوعی از تخمین حرکت بررسی میشود. برای ایجاد یک الگوریتم تخمین به دو مدل دینامیک و مشاهده نیاز است. بر اساس چگونگی مساله مطرح شده در ردگیریهدف هوایی، مدل در نظر گرفته شده برای مولفه شتاب هدف (یا همان ورودی کنترلی) متفاوت خواهد بود. هدف اصلی این مقاله در بیان مساله ردگیری هدف، بیان و معرفی مدلهای مختلف دینامیک وسیله و مدل مشاهده برای سنسور تصویری است. بدین منظور، اجزای سیستم ردگیری تصویری هدف و معرفی کوتاهی از ابزار تخمین بلادرنگ ارایه شده است. پس از آن، نحوه تولید مدلهای دینامیک و مشاهده تشریح شده است و در نهایت، مدلهای دینامیکی مختلف در این حوزه بیان شدهاند.
کلیدواژه ها:
ردگيري هدف- تخمين حركت- سنسور تصويري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/636576/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دلالت، میثم و نصرت الهی، مهران،1395،بررسی و مرور مساله ردگیری هدف هوایی مانوری توسط یک پهپاد،شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/636576
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دلالت، میثم؛ مهران نصرت الهی)
برای بار دوم به بعد: (1395، دلالت؛ نصرت الهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پلیس هوشمند خودرو ، سیستمی مبتنی بر شبکه های سنسوری بی سیم
- بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما
- شناسایی مشخصات دینامیکی اتصالات سازهای و به روز رسانی آنها در مدل المان محدود
- ردیابی یک جسم پرنده با استفاده از فیلترهای غیرخطی
- بررسی اثر پیچش بال بر عملکرد آیرودینامیکی پرنده بال زن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.