سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: ITC08_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,156
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز تحلیلی و عددی تغییر شکل تخممرغی تونلهای دایرهای تحت بارهای لرزهای
چکیده مقاله:
هنگامی که موج برشی ناشی از زلزله، عمود بر محور تونل انتشار یابد، باعث ایجاد تغییر شکل تخممرغی در سطح مقطع تونل میشود. دو روش تحلیلی برای تخمین تغییرشکلها و نیروهای پوشش تونل با در نظر گرفتن اندرکنش زمین و سازه وجود دارد. در این مقاله ابتدا این دو روش توضیح داده خواهد شد و سپس مقایسهای بین این دو روش با تغییر در پارامترهای زمین اطراف انجام میگیرد. با توجه به نتایج متفاوتی که این دو روش در نیروهای بوجود آمده در پوشش تونل دارند، نیروها و تغییرشکلهای این دو روش تحلیلی (در شرایط لغزش کامل و بدون لغزش) با روشهای آنالیز عددی اجزای محدود ABAQUS مقایسه و ارزیابی میگردند. نتایج این آنالیزها نشاندهنده این است که این دو روش فقط در شرایط لغزش کامل دارای نتایج یکسان هستند.
کلیدواژه ها:
آناليز لرزهاي، تغيير شكل تخممرغي، تونل دايرهاي، اندركنش زمين و پوشش.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63268/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فهیمیفر، احمد و وکیلزاده، آرش،1388،آنالیز تحلیلی و عددی تغییر شکل تخممرغی تونلهای دایرهای تحت بارهای لرزهای،هشتمین کنفرانس تونل ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/63268
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، فهیمیفر، احمد؛ آرش وکیلزاده)
برای بار دوم به بعد: (1388، فهیمیفر؛ وکیلزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تأثیر فشارهای گذرا بر جابجایی های سنگ اطراف تونل های آب بر تحت فشار
- تحلیل و طراحی سنگ دوزهای تزریقی فعال
- تأثیر امواج زلزله بر تونل ها و سازه های زیر زمینی
- بررسی رفتار لرزه ای تونل های انتقال آب نزدیک گسل و روش های پیش گیری از شکست
- ارزیابی تاثیر پارامتر k0 بر جابجایی قائم ایجاد شده در روباره تونل ابوذر، تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.