سال انتشار: 1395
محل انتشار: سومین کنفرانس بناهای بلند
کد COI مقاله: HRB03_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 344
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله علل نیاز به گودبرداری عمیق در ساز های بلند و مزایای روش ساخت از بالا به پایین گودبرداری های عمیق برای سازه های بلند
چکیده مقاله:
با توجه به رشد روز افزون شهرنشینی و همچنین کمبود زمین درفضاهای شهری، بلند مرتبه سازی و گودبرداری های عمیق اهمیت ویژه ای مخصوصا در سال های اخیر پیدا کرده است. در اکثر موارد ساختمان های بلند دارای پی های ویژه ای و طبقات زیرزمینی بیشتری نسبت به سایر سازه ها هستند. این بدان دلیل است که معمولا لایه های عمیق تر از ظرفیت باربری بیشتری برخوردار هستند و به طبع نشست آن کمتر خواهد شد که در ساختمان های بلند بسیار مطلوب است. پس در عمل لازمه بلندمرتبه سازی، گودبرداری عمیق می باشد. روش ساخت از بالا به پایین اخیرا بویژه در ساختمان های بلند مورد توجه قرار گرفته است. در این روش نیازی به برداشتن خاک تا عمق مورد نظر و سپس اجرای پی و ستون و... نیست. در این مقاله نحوه اجرای روش ساخت از بالا به پایین و ویژگی ها و معایب این روش مورد مطالعه قرار گرفته است و در آخر با توجه به چند مورد عملی و دلایل مورد بررسی قرار گرفته شده، دریافتیم که این روش ساخت بسیار کارآمد و مقرون بصرفه است و کمک شایانی، به خصوص به بلندمرتبه سازی می کند .
کلیدواژه ها:
بلندمرتبه سازی، روش ساخت از بالا به پایین، گودبرداری عمیق
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/627467/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی، عارف و کهندل نیا، مجتبی و محمدی، پویان،1395،علل نیاز به گودبرداری عمیق در ساز های بلند و مزایای روش ساخت از بالا به پایین گودبرداری های عمیق برای سازه های بلند،سومین کنفرانس بناهای بلند،قرچک،،،https://civilica.com/doc/627467
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اسدی، عارف؛ مجتبی کهندل نیا و پویان محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، اسدی؛ کهندل نیا و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه روش های اجرایی احداث ایستگاه های متروی اهواز طرح مورد مطالعه Top-Down Method
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- تعیین فشار جانبی خاک در گودبرداری و اجرای سازه با روش بالا - پایین
- بررسی متدولوژی اجرای سازه های زیرزمینی به روش پیشرفته (Top-Down Method)
- بررسی شیوه ساخت TOP-Down Method در پروژه اجراشده شبستان زیرین صحن امام هادی (ع) حرم حضرت معصومه (س)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.