سال انتشار: 1395
محل انتشار:
اولین کنفرانس ملی آینده مهندسی و تکنولوژی
کد COI مقاله: FETCONF01_194
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 387
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روندهای فناورانه در فضای سایبری(مجازی)
چکیده مقاله:
فضای سایبری به عنوان یک قلمروی جدا نشدنی سر برآورد و دنیایی را به موازات دنیای واقعی پدیدار کرده است این فضا همانند دنیای واقعی که 24 ساعت قابل دسترسی است. بایستی این موضوع را در نظر داشت که فضای مجازی، شد نشیت گرفته از واقعیت ها است. از این رو شناخت روند ها، تهدیدات، فرصت ها و برنامه ریزی جهت استفاده از این چاقوی دولبه (فضای مجازی) به بهترین نحو یکی از ضرورت های مورد نیاز در این حوزه است. بدین منظور در این مقاله به بررسی روندهای جاری و آتی فناوری های حوزه فضای سایبری (مجازی) پرداخته شده و در ادامه تهدیدات و فرصت های احصای شده در این حوزه بیان گردیده است. در این تحقیق از دو روش جهت احصای روندهای فناوری در این حوزه استفاده شده است و روش عمل با استفاده از پیمایش مفیدی و مرور اسناد الکترونیکی و غیره الکترونیکی مرتبط با این حوزه، روندهای فناوری احصا شده و در روش دوم یعنی در ادامه کار با به کارگیری خبرگان حوزه فضای سایبری (مجازی) و پرسش از آن ها به تکمیل و احصای نهایی روندهای پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا FETCONF01_194 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/627015/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفارنسب، محمدمهدی و بهار علی، اکبر،1395،مروری بر روندهای فناورانه در فضای سایبری(مجازی)،اولین کنفرانس ملی آینده مهندسی و تکنولوژی،تهران،https://civilica.com/doc/627015
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، غفارنسب، محمدمهدی؛ اکبر بهار علی)
برای بار دوم به بعد: (1395، غفارنسب؛ بهار علی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برآورد تقاضای انرژی در 20 سال آینده با سناریو های مصرف توسط نرم افزار LEAP
- تحلیل پتنت های مربوط به الماسواره ها
- کاربرد کودهای بیولوژیکی: مزیت ها و محدودیت ها
- مروری بر کودهای بیولوژیک در ایران و نقش آنها درحفظ محیط زیست و سلامت جامعه
- ضرورت کاربرد ریزوباکتریهای محرک رشد گیاه (PGPR) در کودهای بیولوژیک با هدف افزایش باروری گیاه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.