سال انتشار: 1394
محل انتشار:
کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
کد COI مقاله: ICMEH01_391
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 429
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بحران های مالی بر نوسانات بازار سهام (کاربردی از مدل GARCH و الگوریتم ICSS )
چکیده مقاله:
این واقعیت که نوسان جز ناگسستنی بازار سهام و بویژه در کشورهای در حال توسعه است، در مطالعات تجربی متعددی به اثبات رسیده است. دلایل متعددی برای لزوم مدل سازی نوسانات در بازار سهام وجود دارد. افزایش نوسانات ممکن است به عنوان افزایش ریسک سرمایه گذاری تلقی شود و بنابراین، منجر به افزایش هزینه ی نگهداری سرمایه گذاری و کاهش آن گردد. برای مدیریت صحیح ریسک نگهداری دارایی های مختلف باید اطلاعات کافی درباره افزایش یا کاهش ارزش سبد دارایی وجود داشته باشد. علیرغم وجود مطالعات وسیع در سطح داخلی و خارجی در خصوص مدلسازی نوسانات بازار سهام، در خصوص اثر بحران های مالی بر بازار سهام و وقوع نقاط شکست ساختاری در واریانس شرطی نوسانات خصوصا برای کشورهای در حال توسعه صورت نگرفته است. لذا با توجه به اهمیت روز افزون بازار سهام در جذب پساندازهای مردم و تبدیل آن به سرمایه گذاری و نیز تاثیرپذیری بسیار بالای آن از حوادث و بحران های مالی موجود در سطح جهان و با عنایت به عدم وجود مطالعه جامع داخلی، بررسی اثرگذاری چنین بحران هایی همچون بحران مالی جنوب شرق آسیا در سال 1977 ، حوادثی همچون 11 سپتامبر 2001 ، بحران مالی اخیر غرب و ... بر نوسانات بازدهی بورس اوراق بهادار تهران جهت مقابله با اثرات سوء آن لازم و ضروری به نظر می رسد. در این مقاله اثر بحران های مالی و وقوع شکست ساختاری در نوسانات بازده شاخص کل قیمت بورس اوراق بهادار تهران توسط الگوریتم icss و مدل EGARCH مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور از داده های روزانه از تاریخ 05 / 01 / 1386 تا 25 / 9 / 1391 شامل 1381 مشاهده استفاده شده است. الگوریتم ICSS تعداد 8 نقطه شکست ساختاری را به تاریخ های 15 / 02 / 1386 ، 19 / 03 / 1387 ، 06 / 08 / 1387 ، 02 / 06 / 1388 ، 10 / 05 / 1389 ، 24 / 12 / 1389 ، 08 / 04 / 1390 ، 12 / 06 / 1391 در نوسانات بازدهی شاخص TEPIX و شاخص صنعت کشف نموده است. با تعریف متغیر مجازی و قرار دادن آنها در معادله واریانس مدل EGARCH ، نتیجه گیری می شود تمامی 8 نقطه شکست برای سری شاخص TEPIX به لحاظ آماری معنی دار بوده و نیز میزان ماندگاری نوسانات کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICMEH01_391 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/625294/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قره داغی، رستم و نیکو مرام، هاشم و خانعلی پور، امیر و خسروانی، فاطمه،1394،اثر بحران های مالی بر نوسانات بازار سهام (کاربردی از مدل GARCH و الگوریتم ICSS )،کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی،https://civilica.com/doc/625294
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قره داغی، رستم؛ هاشم نیکو مرام و امیر خانعلی پور و فاطمه خسروانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، قره داغی؛ نیکو مرام و خانعلی پور و خسروانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- همانندسازی مدارهای کوانتومی توسط FPGA
- رمزنگاری تصویر با استفاده از توابع آشوب استاندارد
- طراحی و پیاده سازی الگوریتم استاندارد رمزنگاری پیشرفته (AES) به صورت خط لوله ای بر روی سخت افزار FPGA
- بررسی روش هایی جدید برای حل چالش های مقیاس پذیری شبکه بندی تعریف شده نرم افزاری (SDN)
- پیاده سازی عملگرهای جمع و ضرب مبتنی بر سیستم اعداد مانده ای با سرعت عمل بالا بر روی تراشه ی FPGA برای مجموعه پیمانه ی جدید 2n-1, 2n-1-1 و2n
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی همکاریهای تحقیقات دانشگاهی در مراکز تحقیق و توسعه
- الگوی مدیریت عملکرد در سازمانهای تحقیق و توسعه ایران و چالشهای نوین فراروی
- تبیین مهارتهای مورد نیاز برای مدیران تحقیق و توسعه
- جهانی شدن واحدهای تحقیق و توسعه و تجربه شرکت های موفق
- سیاست گذاری مدیریت در بستر پروژه (کاربست یافته های تحقیقات در عمل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.