(فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پروتکلهای مسیریابی جهت بهبود مصرف انرژی در شبکه حسگر بی سیم
محمد مرشدی - گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، کرمان، ایران.مجید سینا - گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان، بهبهان، ایران.
چکیده مقاله:
امروزه با توجه به فناوریهای پیشرفته و فضای گسترده ی کاربردهای شبکه حسگر بی سیم، این شبکه توجه جمع کثیری ازدانشگاهیان و صنعتیان را به خود جلب کرده است. شبکه های حسگر بی سیم دارای قابلیت محبوب و با نفوذ بالا برای برنامههای مختلف در مناطق مختلف میباشد. این گره های کوچک دارای توان سنجش، محاسبات و امکان ارتباطات بی سیم محدود میباشد. گره های حسگر به طور معمول داده های حس شده را به ایستگاه پایه ارسال می کنند. پروتکل مسیریابی تابعی استکه به صورت امن داده را با حداقل تاخیر، برای جلوگیری از برخورد بسته ها و برای حفظ انرژی انتقال می دهد. پروتکل مسیریابی داده ها با الگوریتم ترکیب داده ها فشرده سازی میشود. حفاظت از انرژی طول عمر شبکه را افزایش میدهد. بنابراینپروتکل مسیریابی در زمان زندگی شبکه موثر است. برخلاف شبکه های ادهاک بی سیم، مسیریابی در شبکه های حسگر متفاوت از این ویژگی اساسی است که اغلب شامل اطلاعاتی چون موقعیت جغرافیایی میشود و همچنین، محدودیت انرژی، پویایی شبکه و مقیاس استقرار توسعه ی تحریک طرح بدیع مسیریابی را در بر دارد. تکنیک های مختلف برای مسیر داده از گره های حسگر به ایستگاه پایه وجود دارد. آنها ممکن است تحت مدل های مسیریابی زیر طبقه بندی شوند: مدل یک گامی، مدل چند گامی، و مدل مبتنی بر خوشه مسیریابی در شبکه های حسگر بی سیم کار بسیار چالش برانگیزی است که با توجه به چند ویژگی منحصربه فرد آنها را از دیگر شبکه های ارتباطی مانند شبکه های ادهاک و غیره متمایز میکند
کلیدواژه ها:
شبكه حسگر بي سيم، خوشه بندي، سلسله مراتبي، مصرف انرژي، طول عمر شبكه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/624804/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مرشدی، محمد و سینا، مجید،1395،پروتکلهای مسیریابی جهت بهبود مصرف انرژی در شبکه حسگر بی سیم،اولین همایش ملی نگرشی نوین در مهندسی برق و کامپیوتر،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/624804
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1395، مرشدی، محمد؛ مجید سینا) برای بار دوم به بعد: (1395، مرشدی؛ سینا) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Low, T.Alghamdi, Enhancing Routing Energy Eficiency of Wireless Sensor ngظ ...
Noor Zaman, Azween B Abdullah, Low Tan Jung, _ Optimization ...
Noor Zaman, Tung Jang Low, Turki Alghamdi, "Energy Efficient Routing ...
Sonam Palden Barfunga, Prativa Rai, Hiren Kumar Deva Sarma, "Energy ...
P. K. Poonguzhali, _ Energy Efficient Realization of Clustering Patch ...
Ankit Solanki, Prof. Niteen B. Patel, _ LEACH- SCH: An ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.