روش تدریس داستان ناتمام
محل انتشار: دومین همایش ملی روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 767
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPEKHA02_052
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
در این مقاله روش تدریس داستان ناتمام به عنوان یک روش جدیدتدریس معرفی شده است و در این روش ابتدا داستانی به تناسب سنو شرایط عاطفی فراگیر انتخاب می شود و سپس این داستان را بهتعداد جلساتی که درس تدریس می شود تقسیم می کنیم برای مثالاگر بخواهیم درسی را دو جلسه ای تدریس کنیم داستان را به دوقسمت تقسیم می کنیم و سپس جلسه اول قسمت اول داستان راتعریف می کنیم و هنگام پایان جلسه اول به بررسی تکلیف آن روز وسپس ارایه تکلیف جدید برای جلسه دوم می پردازیم و حین شروعجلسه دوم در ابتدای جلسه به بررسی تکلیف جلسه قبل می پردازیمو پس از آن قسمت جدید داستان را تعریف می کنیم و پس از اتمامداستان به ارزشیابی دانش آموزان می پردازیم و پند های موجود درداستان و نکات اخلاقی آنرا یادآور میشویم و سپس از دانش آموزاننظرخواهی می کنیم و نقاط قوت و ضعف را از دانش آموزان میپرسیم و کلاس را تمام می کنیم.
نویسندگان
امیر عابدی قادی
دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس دکتر شریعتی
ایمان عابدینی
دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس دکتر شریعتی
فردین درزی خلیلی
دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس دکتر شریعتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :