سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ATTITTDE02_377
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 401
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کیفی منابع آب منطقه قاسم آباد خواف شمال شرق ایران
چکیده مقاله:
آب زیرزمینی برای کشاورزی و مصارف شهری و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه نیاز به آب سالم به واسطه رشد روز افزون جمعیت و نیز شتاب روز افزون صنعتی شدن، رو به افزایش است. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، تقریبا %80 از بیماریهای انسانی ناشی از آب میباشد. آب زیرزمینی میتواند به عنوان آب ایمن برای بسیاری ازجوامع مطرح شود. به همین دلیل، ممکن است از راه های مختلفی آلوده شود. بنابراین منابع آبی، مشکوک به آلودگی بوده و پایش منظم آبهای زیرزمینی و حفاظت از آن ضروری میباشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی کیفیت منابع آب شرب دشت قاسم آباد خواف یکی از دشت های استان خراسان رضوی می باشد که در نزدیکی منطقه معدنی - صنعتی سنگان واقع شده است. از آنجاییکه به منظور تامین آب منطقه سنگان یکی از منابع آبی منطقه دشت قاسم آباد می باشد، این دشت در تحقیق حاضر از نظر کیفیت منابع آب زیرزمینی مورد ارزیابی قرار گرفته است تا بتوان بر اساس اطلاعات بدست آمده، کیفیت آب برای مصارف مختلف را ارزیابی نمود. لذا جهت دست یابی به این هدف، 8 نمونه آب از چاه های دشت برداشته شد و با توجه به آنالیز شیمیایی بدست آمده از داده ها در آزمایشگاه، و تجزیه و تحلیل های انجام شده درمحیط نرم افزار RockWorksو Chemistry ،نمودارهای مربوطه ترسیم گردید. براساس نمودار شولر نمونه های برداشت شده آب در رده کاملا نامطبوع، نامناسب و متوسط قرار دارد. قرار گیری این داده ها بر روی نمودار پایپر حاکی از این است که آب های زیر زمینی در این دشتدارای تیپ کلروره و رخساره سدیک است. همچنین نمودار ویلکوکس نشان می دهد که تمام نمونه ها در رده C4S4 قرار دا رد. از نظر صنعتی تمام نمونه ها رسوبگذار بوده و کاملا سخت می باشد که مناسب جهت استفاده در صنعت نیستند. از نظر کشاورزی نیز تمام نمونه ها خیلی شور و برای کشاورزی مناسب نمی باشند. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد کیفیت منابع آب این دشت در حد بحرانی است و استفاده منابع آبی در صنعت که باعث افزایش برداشت از این منابع می گردد بحران زیست محیطی زیادی را در منطقه ایجاد می نماید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ATTITTDE02_377 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/623870/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفتاری، شیما و جوانبخت، محمد و ترشیزیان، حبیب اله،1395،بررسی کیفی منابع آب منطقه قاسم آباد خواف شمال شرق ایران،دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/623870
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رفتاری، شیما؛ محمد جوانبخت و حبیب اله ترشیزیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، رفتاری؛ جوانبخت و ترشیزیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- LTE – LOW TEMPERATURE EVAPORATOR
- TWO APPLICABLE TECHNOLOGIES FOR WATER EXTRACTION AND DESALINATION
- RESEARCH RESULTS IN UNCONVENTIONAL WATER TREATMENT
- OCEAN, THERMAL POTENTIAL, AND DESALINATION (OTPD)
- DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE WATER TREATMENT METHODS USING LOCAL RESOURCES, MODERN CRUST, TRADITIONAL CORE
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.