سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_230
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,100
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی رفتار غیرخطی المان بنایی تحت تنشهای داخل صفحه
چکیده مقاله:
رفتار غیر خطی المان های بنایی بسیار پیچیده تر از دیگر مصالح مشابه همچون بتن می باشد. المان بنایی یک ماده غیر همسان بوده که مشخصات رفتاری آن به مشخصات اجزای تشکیل دهنده آن، آجر و ملات، وابسته است و همچنین اثر وجود ملات به عنوان یک صفحه ضعیف به پیچیدگی رفتاری آن می افزاید و مدل سازی عددی آن را مشکل می سازد. بررسی و مدل سازی دقیق رفتار داخل صفحه المان بنایی نیازمند آن است که علاوه بر آشنایی و استفاده از مدل های رفتاری المان بنایی تحت تنش های مختلف تک محوره و دو محوره، تمامی انواع خرابی های ممکن همچون خرابی فشاری، کشش قطری و لغزش برشی مدلسازی شوند. در این تحقیق رفتار غیر خطی المان بنایی با استفاده از یک روش تکراری، و با در نظر گرفتن مدل های رفتاری المان بنایی همگن غیر همسان و همچنین معیارهای تسلیم مناسب برای شرایط تنش دو محوره، مدلسازی شده است. روش مورد استفاده این قابلیت را دارد که وقوع هر یک از خرابی های ذکر شده را بررسی کرده و رفتار داخل صفحه المان بنایی را قبل و پس از وقوع آنها پیش بینی کند. جهت بررسی صحت روش مورد استفاده، تحلیل های متفاوتی روی المان بنایی انجام شده و نتایج آن با نتایج آزمایشگاهی موجود مورد مقایسه قرار گرفته است که تطابق بسیار مناسبی نیز بین نتایج آزمایشگاهی و تحلیل مشاهده می شود.
کلیدواژه ها:
المان بنايي، مدلسازي، تحليل غيرخطي، رفتار داخل صفحه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62277/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غیاثی، بهمن و سلطانی محمدی، مسعود و تسنیمی، عباسعلی،1388،مدلسازی رفتار غیرخطی المان بنایی تحت تنشهای داخل صفحه،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62277
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، غیاثی، بهمن؛ مسعود سلطانی محمدی و عباسعلی تسنیمی)
برای بار دوم به بعد: (1388، غیاثی؛ سلطانی محمدی و تسنیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- میانقابها در قاب های ساختمانی
- روش های مهار دیوارهای میانقابی به منظور کاهش اثرات مخرب سازه ای آنها
- بررسی عددی اندرکنش درون صفحه و خارج از صفحه ی میانقاب های آجری در سازه های بتنی با استفاده از میکرو مدل سازی
- بررسی رفتار لرزه ای دیوارهای غیر باربر در ساختمان بنایی محصور شده با کلاف
- بررسی تاثیر مشخصات هندسی و نحوه چیدمان لایه های FRP بر مقاوم سازی دیوارهای با مصالح بنایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.