سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 707

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ELECONFK03_134

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

چکیده مقاله امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی

هدف مقاله حاضر ارایه ی یک راهکار سازنده و مناسب برای مدیریت زباله های جامد شهری در استان مرکزی می باشد. با توجه به محدودیت های(زیست محیطی) موجود در این استان جهت دفع زباله های جامد شهری به روش دفن بهداشتی، بهینه ترین تصمیم تبدیل زباله به محصولی با ارزش افزوده می باشد که در این راستا، تولید برق از زباله ها و پسماند های شهری، راه حلی مناسب ارزیابی می شود. برای اینکه بتوان به یک تصمیم کمی دست یافت، کلان شهر اراک(استان مرکزی) با تولید 280 تا 350 تن زباله در روز به عنوان یک نمونه مطالعاتی مورد بررسی قرار می گیرد. در این مقاله خواننده ابتدا به سوی آگاهی از روش های موثر استحصال انرژی از زباله و در نهایت آشنایی با ویژگی های منحصر به هر روش هدایت می شود. آنچه به عنوان نتیجه نهایی میتواند مورد توجه قرار گیرد آن است که با توجه به جزییات عملکردی، ویژگی های اجتماعی و فرهنگی و نیز تناسب نیاز با فناوری، استفاده از روش زباله سوزی از کارایی بالاتری برخوردار خواهد بود و احداث نیروگاه زباله سوز، راهکاری مناسب برای مدیریت زباله های جامد شهری کلان شهر اراک می باشد.

کلیدواژه های امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی:

نویسندگان مقاله امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی

محمد ناصری

دانشجوی کارشناسی ارشد برق، واحدنراق، دانشگاه آزاد اسلامی، نراق،ایران

وحید امیر

عضو هیات علمی گروه برق، واحدکاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران

علی اکبر ابریشمی

عضو هیات علمی گروه برق، واحدکاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
پژوهشگاه نیرو. (1380).گزارش بررسی انواع نیروگاه های زباله. فصل اول. ...
سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک.(1395). گزارش اطلاعات درخواستی مورد نیاز ...
معاونت امور انرژی وزارت نیرو.(1378). ترازنامه انرژی. ص 170 - ...
پژوهشگاه نیرو.(1379) . بررسی زیست محیطی نیروگاه های زباله سوز. ...
عمرانی، قاسم.(1384). مواد زائد جامد زباله سوز ها. بازیافت مواد ...
Bagichi, amalendu.(1994). Design Construction and Monitoring of Landfill. John Willy ...
Niessen, W. R.(2002). Air pollution aspects of incineration processes. Combustion ...
s.verma.(20 _ 2).'Anaerobic Digestion of B iodegradable Organics in Municipal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی" توسط محمد ناصری، دانشجوی کارشناسی ارشد برق، واحدنراق، دانشگاه آزاد اسلامی، نراق،ایران؛ وحید امیر، عضو هیات علمی گروه برق، واحدکاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران؛ علی اکبر ابریشمی، عضو هیات علمی گروه برق، واحدکاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مهندسی برق و کامپیوتر سیستمهای توزیع شده و شبکه های هوشمند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استان مرکزی، پسماند، زباله جامد شهری، نیروگاه زباله سوز، لندفیل، هضم بی هوازی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 707 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف مقاله حاضر ارایه ی یک راهکار سازنده و مناسب برای مدیریت زباله های جامد شهری در استان مرکزی می باشد. با توجه به محدودیت های(زیست محیطی) موجود در این استان جهت دفع زباله های جامد شهری به روش دفن بهداشتی، بهینه ترین تصمیم تبدیل زباله به محصولی با ارزش افزوده می باشد که در این راستا، تولید برق از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی فنی و ارزیابی مقایسه ای جهت انتخاب بهترین تکنولوژی برای تولیدبرق از زباله در استان مرکزی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.