سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ELECONFK03_043
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار گذرای فیلتر اکتیو موازی مبتنی بر کنترل کنندهی پیوند DC نوع PI معمولی و PI بهینهشده با روش اجتماع ذرات به هنگام تغییرات بار غیرخطی
چکیده مقاله:
تزریق هارمونیکهای جریان ناشی از بارهای DC بوسیله کانورترهای الکترونیک قدرت است که به عنوان مهمترین بارهای غیرخطی در شبکههای توزیع مطرح می باشند، باعث مشکلات جدی در شبکه خواهند شد. بکارگیری فیلترهای پسیو و فعال موازی SAPF از روشهای معمول جبرانسازی جریانهای هارمونیکی میباشد. این تحقیق بر طراحی و بررسی عملکرد گذرای فیلتر فعال متمرکز است. عمکرد مناسب فیلترهای اکتیو، نیازمند طراحی مناسب کنترلکنندههای آن است. یکی از زیرسیستم های کنترلی در فیلتر اکتیو موازی، کنترلکنندهی ولتاژ پیوند DC میباشد. در این تحقیق عملکرد گذرای یک فیلتر فعال موازی طراحی شده با کنترلکنندهی پیوند DC از نوع PI سنتی و PI بهینه- شده هنگام تغییرات بار مورد بررسی قرار گرفته است. روش بهینهسازی انبوه ذرات PSO که برای بهینه کردن پارامترهای کنترلی کنترل-کنندهی PI ،یعنی ضرایب Kp و Ki ،استفاده میشود، با رویکرد دستیابی به تابع هدف کمینه، انتگرال زمان در مجذور تابع خطا ITSE بکار بسته شده است.
کلیدواژه ها:
كيفيت توان، هارمونيك، فيلتر اكتيو موازي، كنترلكنندهي PI ،روش انبوه ذرات، رفتار گذرا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/622102/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصیری، زاهد و محمدی، محمد،1395،بررسی رفتار گذرای فیلتر اکتیو موازی مبتنی بر کنترل کنندهی پیوند DC نوع PI معمولی و PI بهینهشده با روش اجتماع ذرات به هنگام تغییرات بار غیرخطی،سومین کنفرانس ملی مهندسی برق و کامپیوتر سیستمهای توزیع شده و شبکه های هوشمند،کاشان،،،https://civilica.com/doc/622102
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نصیری، زاهد؛ محمد محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نصیری؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص مدولاسیون در کانال گوسی با استفاده از طبقه بندی کننده های مبتنی بر توابع جداساز
- طراحی و ساخت تغییر دهنده فاز فریتی دوموده باند Ku با تحمل توان بالا
- بهبود روش جهت یابی مبتنی بر فاز در رادارهای پسیو ردگیر
- بررسی آثار میکرو دوپلر ناشی از ریزحرکات اهداف سریع با استفاده از تبدیل های زمان-فرکانس
- الگوریتم فشرده سازی پالس وفقی سریع تعمیم یافته AG-FAPC
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.