سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_132
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,720
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ترازپایاب سیستم مستهلک کننده انرژی از نوع فیلیپ باکت روی حفره آبشستگی
چکیده مقاله:
حفره آبشستگی ایجاد شده درپایین دست سیستم مستهلک کننده انرژی ازنوع فیلیپ باکت احداث شده برروی بسترهای آبرفتی باعث افزایش جریان زیر سازه ای و فرسایش در پی این سازه ها می گردد که این پدیده روی ایمنی و پایداری این نوع سازه ها تاثیر منفی داشته و حتی می تواند منجر به شکست آنها گردد .در این تحقیق چندین مدل فیزیکی برای مطالعه تاثیر تراز پایاب، دبی و زاویه انتهایی سیستم مستهلک کننده انرژی از نوع باکت روی حفره آبشستگی بکار برده شده است. نتایج آزمایشگاهی بیانگر این مطلب است که با افزایش تراز پایاب در دبی های مختلف ، حجم حفره آبشستگی کاهش یافته و بهترین زاویه انتهایی 45 درجه بوده که دارای کمترین مساحت طولی حفره آبشستگی می باشد .همچنین معادله ای که می توان از آن جهت برآورد ماکزیمم عمق آبشستگی در پایین دست این نوع سرریزها بکار برد معادله تجربی Mason-A می باشد.
کلیدواژه ها:
سرريز فيليپ باكت ،تراز پاياب، زاويه انتهايي ، مدل فيزيكي ، ماكزيمم عمق آبشستگي.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62179/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزادکسب صالح، علی و رضایی، حسین،1388،تاثیر ترازپایاب سیستم مستهلک کننده انرژی از نوع فیلیپ باکت روی حفره آبشستگی،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62179
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، آزادکسب صالح، علی؛ حسین رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1388، آزادکسب صالح؛ رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر عمق پایاب بر آبشستگی پاییندست دریچهها(1388)
- اثربازشدگی دریچه بر روی حفره آب شستگی ناشی از جریان ریزشی جام پرتابی در دو حالت نرمال و دندانه دار(1390)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.