رابطه راهبردهای شناختی و حافظه کاری باانگیزش تحصیلی دانش آموزان دارای اختلال ریاضی
محل انتشار: چهارمین همایش ملی مشاوره و سلامت روان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 410
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MHWIAUQ04_232
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
پژوهش حاضربه بررسی رابطه راهبردهای شناختی وحافظه کاری با انگیزش تحصیلی دانش آموزان دارای اختلال ریاضی می پردازدکه از نوع توصیفی-همبستگی می باشد.جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان مراکز اختلالات یادگیری در شهر مشهد در سال تحصیلی95-94 که تعداد آنها 130 نفر می باشد. نمونه ای به حجم 97 نفر از دانش آموزان بر اساس جدول مورگان به صورت نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید.در این پژوهش از روشهای آماری همبستگی پیرسون وآزمون تحلیل واریانس ورگرسیون چندمتغیره استفاده شده است .ابزارهای گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه های استاندارد انگیزش تحصیلی هارتر(1980،1981 )،آزمون ظرفیت حافظه ی فعال اقتباس از دانیمن وکارپنتر(1980 (وپرسشنامه راهبردهای یادگیری کرمی (1381(بود. داده ها پس از جمع آوری با کمک نرم افزار spssمورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان دادکه راهبردهای شناختی وحافظه کاری قدرت پیش بینی انگیزش تحصیلی را دارد (05/0
انگیزش تحصیلی رابطه مثبت معناداری وجود دارد (05/0
انگیزش تحصیلی رابطه معناداری وجود ندارد (05/0 > P .(همچنین بین انگیزش تحصیلی و حافظه کاری رابطه معناداری وجود دارد. (05/0 > P)
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهره مهدی زاده
دانشجوگروه روانشناسی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد نیشابور،ایران
محمدرضا صفاریان طوسی
استادراهنما گروه روانشناسی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد نیشابور،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :