سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_1604
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 208
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی ایستگاه راه آهن شهرستان بوکان با رویکرد ادراک محیطی محیط
چکیده مقاله:
انتقال انسان و بار از دیرباز یکی از مهم ترین چالش های بشردر زندگی بشمارمی رود. این دغدغه از روزهایی که انسانباربر دوش خود و چارپایان می گذشت تا به همواره همراه بشر بوده است . ویژگی های خاص حمل و نقل ریلی، جلوه ایمتفاوت از آن در میان دیگر شبکه های حمل و نقل بوجود آورده است. توانایی بالا در انتقال حجم بار، ایمنی مناسببرای مسافران، تعامل مطلوب با محیط زیست پیرامون، هزینه های کم برای استفاده کنندگان و ..، همه و همه عواملیاست که پویایی این شبکه حمل و نقل را همچنان حفظ نموده است. ایستگاه های راه آهن به عنوان مراکز برنامه ریزی وجذب ترافیک از یک سو و آماده سازی ناوگان از سوی دیگر نقش کلیدی را در حمل و نقل ریلی ایفاده می نمایند. آثارحمل و نقل ریلی بر توسعه ملی و منطقه ای بر خلاف حمل و نقل جاده ای که در طول مسیر جاده ها گسترده می شود،وابسته به محل ایستگاه ها بوده و عمدتا قطب توسعه و گسترش آثار حمل و نقل ریلی بر منطقه پیرامون ایستگاه هاشکل می گیرد. جانمایی مناسب ایستگاه در طول شبکه و پیش بینی فضای متناسب با نوع و حجم تقاضای ترافیک یکمسیرمی تواند در افزایش سطح حمل و نقل ریلی نقش بسزایی داشته باشد.
کلیدواژه ها:
ايستگاه راه آهن، حمل و نقل ريلي، راه آهن، معماري ايستگاه راه آهن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/619350/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرتضوی، سیده فریبا و ستارزاده، داریوش،1395،طراحی ایستگاه راه آهن شهرستان بوکان با رویکرد ادراک محیطی محیط،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/619350
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مرتضوی، سیده فریبا؛ داریوش ستارزاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، مرتضوی؛ ستارزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- راهکارهایی برای افزایش تعاملات اجتماعی در کتابخانه در راستای پایداری اجتماعی
- طراحی ایستگاه راه آهن با رویکرد بیونیک در بوشهر
- بررسی تاثیر متغیرهای اقتصاد کلان بر ساختار سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار
- بررسی مقایسه ای مدیریت دعاوی در قراردادهای فیدیک
- نگاهی نو به شوادانها در اقلیم گرم و مرطوب ایران با رویکرد معماری پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.