امکان سنجی بکارگیری از انرژی خورشیدی در تامین انرژی الکتریکی در کمپ ورزشی در اقلیم معتدل و مرطوب (نمونه موردی شهرستان آمل)
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 478
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICSAU04_1363
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
همواره قابل لمسترین مشکل در عصر حاضر، به خصوص در ایران، مشکل انرژی است. درجایی که حدود 50 درصد ازمصرف انرژی الکتریکی ساختمانهای کل کشور در حوزه روشنایی ساختمان است و از این 50 درصد 38 درصد مصرفدر کمپ های ورزشی و روشنایی آنهاست، توجه به مسیله روشنایی و انرژی در معماری کمپ های ورزشی از اهمیتبالایی برخوردار میشود. شاید بتوان پیوسته هوشمند را موثرترین تکنولوژی در حوزه کاهش مصرف انرژی برای روشنایی،در ساختمانها دانست که متاسفانه در کشور ما بدون توجه به شرایط اقلیمی بهره برداری های محدودی از این تکنولوژیبه عمل آمده است. هدف از نگارش مقاله حاضر بررسی تکنولوژی های موجود در عرصه پوسته های هوشمند خورشیدی وتطبیق آنها با شرایط اقلیمی جهت دستیابی به حداقل مصرف انرژی در حوزه روشنایی ساختمان و در حالت آرمانیتولید انرژی مازاد میباشد. تاکنون در ایران تحقیقی جامع در مورد پوسته های هوشمند صورت نگرفته است و با وجودمشکل کمبود منابع انرژی و مصرف بالای کمپ های ورزشی جای خالی آن در مباحث فنی معماری بسیار احساس می-شود تا بتوان شهر ها، بخصوص کلان شهرها را از معضل کمبود انرژی نجات داد. در مقاله حاضر ابتدا به بررسی تاریخچهپوسته های هوشمند، سپس تکنولوژیهای موجود برای پوسته های هوشمند و در مرحله بعد تاثیر پوسته هوشمند و درنهایت ارایه برنامه ای برای موقعیت قرارگیری این پوسته ها برای به حداکثر رساندن عملکرد آنها، پرداخته خواهد شد.فرضیه اصلی این تحقیق این است که میزان الکتریسیته تولیدی توسط پوست های هوشمند که صرفا برای اقلیم معتدل ومرطوب طراحی شده است. برای یک کمپ ورزشی کافی و حتی مازاد تولید نیز دارد، قابل دستیابی بوسیله پوسته هایمتغیری هستند که بسته به شرایط اقلیمی تغییر وضعیت می دهند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم محمدی
کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
صبا جهانگیر
دکترای معماری گرایش انرژی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
فاطمه ابراهیم زاده
عضو هیات علمی دانشکده معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :