سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_0797
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 320
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر روش های متداول عمل آوری و مقاومت فشاری بر نفوذپذیری بتن با روش محفظه استوانه ای
چکیده مقاله:
عمل آوری و درجه بلوغ هیدراسیون سیمان تا حد زیادی می تواند نفوذپذیری و دوام بتن را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله تاثیر شش نوع عمل آوری شامل غوطه ور در آب، با گونی مرطوب، با گونی مرطوب به همراه نایلون، با ماده عمل آورنده، با بخار و رها شده در محیط آزمایشگاه بر روی نفوذ پذیری و مقاومت فشاری نمونه های بتنی با رده های مقاومتی C25 و C35 مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین جهت انجام نفوذ پذیری از روش درجای محفظه استوانه ای بهره گرفته شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که برای بدست آوردن بتن با نفوذپذیری پایین تر، عمل آوری به صورت غوطه ور در آب و یا با گونی مرطوب و نایلون مناسبتر بوده و بقیه روش های عمل آوری، حداقل مقاومت مشخصه بتن حاصل نمی گردد. بدترین شرایط عمل آوری از نظر کسب مقاومت، مربوط به بتن رها شده در محیط آزمایشگاه بوده بطوریکه مقاومت فشاری بتن بین 24/9 تا 38/8 درصد کمتر از مقاومت مشخصه بدست آمده است. همچنین با افزایش مقاومت مشخصه بتن از C25 به C35، از سرعت نفوذ آب نیز کاسته می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU04_0797 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/618554/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولی بیگی، رضوان و میرصفی، سیدمحمد و نادری، محمود،1395،بررسی تاثیر روش های متداول عمل آوری و مقاومت فشاری بر نفوذپذیری بتن با روش محفظه استوانه ای ،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/618554
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ولی بیگی، رضوان؛ سیدمحمد میرصفی و محمود نادری)
برای بار دوم به بعد: (1395، ولی بیگی؛ میرصفی و نادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای نوین مدیریت ضایعات و نخاله های ساختمانی در صنعت ساختمان
- تعیین نفوذپذیری پوشش بتنی کانال آبیاری قزوین با استفاده از سیلندریکال چمبر
- بررسی تاثیر راهکارهای سبک سازی در کاهش وزن سازه های فولادی
- بررسی روش های استاندارد و متداول موجود در تعیین نفوذپذیری و دوام بتن
- بررسی اثر عوامل مختلف در نفوذ پذیری بتن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.