سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها
کد COI مقاله: ICONFAAA01_104
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 499
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چگونگی ارتقاء گلیم بافی در عصر حاضر
چکیده مقاله:
هنرهای سنتی مجموعه ای از هنرهای اصیل و بومی که ریشه در اعتقادات، باورها، آداب و رسوم و در مجموع فرهنگ معنوی هر منطقه دارد. صنایع دستی یکی از مهمترین گروه های هنریهای سنتی محسوب می گردد که جایگاه ویژه ای داشته و در طول تاریخ با تحولات و فراز و نشیبهای بسیاری رو به رو بوده است و در حال حاضر نیز تبلور عینی فرهنگ و هنر اصیل ایرانی است اما آنچه که مطرح است وجود مخاطبان جدید با سلیقه متفاوت در عصر حاضر است که خواستار صنایع دستی با اصول مدرنیته هستند. هدف اصلی این پژوهش نیل به این مهم است که چه شیوه ای می توان پیش رو گرفت که بتوان محصولاتی اصیلی و سنتی تولید نمود که علاوه بر سنتی بودن سلیقه مشتریان امروزی نیز در نظر گرفته شود، تا هم بتوان بر تجارت این محصولات افزود و هم بتوان به واسطه آنها فرهنگ و سنن ایران را معرفی نمود. در پژوهش حاضر مطالعه موردی بر روی گلیم بافی صورت پذیرفته است که با واسطه نوع موضوع، مطالعات به صورت میدانی و کتابخانه ای انجام یافته است در این تحقیق مشخص گشته که هر چند تغییرات صورت گرفته بر روی گلیمها در جهت به دست آوردن سهم بیشتری در بزار امروز بوده است ولی ایراداتی وجود دارد که با اصلاح آنها می توان نتیجه مطلوبتری کسب نمود.
کلیدواژه ها:
صنايع دستي، گليم، سنت، مدرنيته، سليقه مشتريان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/616333/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادق پوری، الهام،1395،چگونگی ارتقاء گلیم بافی در عصر حاضر،کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها،تهران،،،https://civilica.com/doc/616333
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، صادق پوری، الهام؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، صادق پوری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاره های چشم زخم در گلیم بافی طایفه کورکی
- معرفی نقوش دست بافته های گلیمی مازندران و کاربرد آنها در پارچه پوشاک سنتی زنان منطقه
- بررسی نمادهای تانیث (زنانگی) به عنوان نماد شاخص در دوره ساسانی
- سبک شناسی بافت انواع گلیم در ایران
- بررسی گلیم شیریکی پیچ سیرجان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.