بررسی اثر پانسمان نانو الیاف نانو کامپوزیتی کیتوزان/اکسید روی در ترمیم زخم موش صحرایی
محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری نانو
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,740
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NANOQODS01_036
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396
چکیده مقاله:
ترمیم انواع زخم و تهیه زخم پوش های مناسب یکی از موضوعات مورد توجه پژوهشگران علوم زیستی و پزشکی است[ 1]. یک زخم پوش ایده آل باید به راحتی و بدون آسیب به بافت از آن جدا شود، جاذب ترشحات زخم باشد، مانع عفونت سطح زخم شود و شرایط مناسبی برایتبادلات گازی مانند اکسیژن برای زخم فراهم کند[ 2]. تاکنون جهت تولید زخم پوش های ایده آل، زخم پوش های مختلفی با پلمیرهایسنتزی و طبیعی ساخته شده است، از جمله با استفاده از پلمیر پلی لاکتیک اسید، پلی گلایکولیک اسید[ 3] و آلژینات [ 4] زخم پوش هایی تهیه شده است. از طرفی نانو ذرات برپایه ی یون فلز روی قابلیت آنتی باکتریال و همچنین پتانسیل خوبی برای القاء ترمیم زخم دارند[ 5]. با توجه به نقش موثر نانو الیاف پلیمری در ترمیم زخم و دارو رسانی در این مطالعه هدف تولید و بررسی اثر نانو زخم پوش کامپوزیتی کیتوزان/نانواکسید روی بر ترمیم زخم در محیط بدن موجود زندهin vivo بوده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عاطفه عارف کیا
تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه مهندسی پزشکی
لاله ملک نیا
تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، مرکز تحقیقات فناوری نانو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :