تهیه و ارزیابی پانسمان نانو الیاف پلی وینیل الکل حاوی عصاره هیدروالکلی بره موم جهت رهایش کنترلشده عصاره در بهبود زخم های سوختگی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,556
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHCONF02_407
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
استفاده از منابع طبیعی نظیر منابع گیاهی، حیوانی و قارچی جهت بهبود سوختگی ها و زخم ها از دهه های گذشتهمعمول بوده و از زمین های مهم در مدیریت سلامت است. بره موم یکی از فراورده های حاصل از کندو تولید شده توسطزنبورعس با اثرات متنوع بیولوژیکی نظیر اثرات ضد باکتری، آنتی اکسیدان و ضدالتهاب است. پلی وینل الکل به عنوان یکماده ی زیست تخریب پذیر، زیست سازگار و باقابلیت ریسندگی خوب به عنوان بستر مناسب برای حامل شدن دارو جهتقرارگیری بروی زخم انتخاب گردیده است. در این پژوهش امکان استفاده از بره موم با جاسازی کردن آن در نانولایهبه عنوان پانسمان زخم موردبررسی قرار گرفت. با استفاده از عکس های SEM تهیه شده از نانو الیاف، میانگین قطری الیاف85 نانومتر تعیین شد. نتایج حاصل از تست FTIR ایجاد اتصال عرضی به روش اصلاح حرارتی را تأیید می کند. نتایجحاصل از تعیین نرخ رهایش عصاره از نانو لایه نشان داد که رهایش عصاره از نانو لایه کنترل شده تر از رهایش عصاره ازفیلم حاوی عصاره بوده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فریده ضیغم پور
کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان
فرزانه علی حسینی
دکتری، دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :