سال انتشار: 1388
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی نرم افزار
کد COI مقاله: NCSE01_063
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,182
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاهش تاخیر انتشار داده ها برای حالت های خاص در تکنیک Magnetic Diffusion در شبکه های حسگر بی سیم
چکیده مقاله:
یک تکنیک ساده و قدرتمند در مسیر یابی شبکه های حسگر بی سیم می باشد که با الهام گرفتن ازخاصیت مغناطیسی آهن رباها و میدان مغناطیسی ایجاد شده در اطراف آن ها یک مکانیزم قابل اطمینان برای انتقال داده ها از گره ه های منبع به سمت sink ها در شبکه های حسگر بی سیم ارایه نموده است. در این مکانیزم sinkها مانند آهن ربا عمل کرده و داده های حس شده نقش ذرات آهن را بازی می نمایند و مانند ذرات فلزی اطراف آهن ربا، از طریق میدن مغناطیسی فرضی ایجاد شده، به سمت sink ها جذب می شوند. ما دراین مقاله ضمن حفظ تمامی قابلیت های تکنیک Magnetic Diffusion با ایجاد تغییراتی در پیاده سازی آن، تاخیر رسیدن داده ها، برای حالت های خاصی که نیاز به کمترین تاخیر ممکن دارند را بهبود می دهیم. نتایج به دست آمده نشان می دهد که زمان رسیدن داده های خاصی که به sink های دارای قدرت جذب مغناطیسی کمتر، نزدیک ترمی باشند، بسیار کاهش می یابد
کلیدواژه ها:
مسيريابي ، شبكه هاي حسگر بي سيم ، كيفيت سرويس ، تاخير Magnetic Diffusion
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/61471/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، عبدالسلیم و تدین تبریزی، قمرناز و احمدی توشیزی، حسن و فخری، مهدی،1388،کاهش تاخیر انتشار داده ها برای حالت های خاص در تکنیک Magnetic Diffusion در شبکه های حسگر بی سیم،کنفرانس ملی مهندسی نرم افزار،رودهن،،،https://civilica.com/doc/61471
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، محمدی، عبدالسلیم؛ قمرناز تدین تبریزی و حسن احمدی توشیزی و مهدی فخری)
برای بار دوم به بعد: (1388، محمدی؛ تدین تبریزی و احمدی توشیزی و فخری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.