سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش بارداری ایمن
کد COI مقاله: SAFEPREGNANCY01_027
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر تاتیر تعارضات زناشویی والدین برسلامت فرزندان
چکیده مقاله:
مقدمه:ازدواج رضایت بخش علاوه بر تامین سلامت روانی زوجین فرزندان، نقش مهمی در میزان کارکرد های بهنجارخانواده دارد و مهمترین عامل پایداری و تداوم زندگی مشترک وسلامت خانواده میباشد× لذا هدف از مطالعه حاضرمروری بر تاثیر تعارض زناشویی والدین بر سلامت فرزندانمیباشد. در مراحل جستجوی مقالات مرتبط، سه رویکرد درجستجوی مقالات در نظر گرفته شد ابتدا با استفاده ازMesh کلید واژه های مرتبط مشخص شده و با استفاده از واژگان کلیدی تعارض زناشویی، والدین ، سلامت فرزندان،جستجو دربانک های اطلاعاتی اینترنتی Scholar Google ، Scopus، Iranmedex، Magiran، Ovid ، PMDR ،PubMed انجام شد ودر نهایتمقاله و کتاب لیست شده و داده ها از آن ها استخراج شده است یافته ها :تاثیر تعارضات زناشویی برسلامت فرزندان در سه طبقه اصلی زیر تقسیم بندی شد طبقه اول سلامت روان شامل افزایش افسردگی ، اضطراب ،اختلال خواب ، استرس تمایل به بزهکاری و رفتارهای پر خطر در بزرگسالی میباشد طبقه دوم سلامت جسمی شامل پرخوری ، کم خوری ،مشکلات گوارشی عصبی اسهال ،کولیت اولسر، یبوست سردرد و فشارخون میباشد طبقه سوم سلامت عاطفی شامل کاهش اعتمادبه نفس ،تابآوری ، سرزندگی تحصیلی ، شادی میباشد نتیجه گیری عدم توافق موجود بین زوجین اگر بصورت ساختارمند حل شود، منجر به تحکیم رابطه می شود وهمچنین باعث بهبود روابط زناشویی زوجین و کاهش تعارضات و افزایش سلامت جسمی ،روانی والدین و فرزندان آنان می گردد
کلیدواژه ها:
تعارضات زناشويي ،والدين، سلامت فرزندان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/614494/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاه حسینی، زهره و زنده دل، مژگان،1395،مروری بر تاتیر تعارضات زناشویی والدین برسلامت فرزندان،همایش بارداری ایمن،،،https://civilica.com/doc/614494
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شاه حسینی، زهره؛ مژگان زنده دل)
برای بار دوم به بعد: (1395، شاه حسینی؛ زنده دل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.