سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش بارداری ایمن
کد COI مقاله: SAFEPREGNANCY01_026
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل تاثیرگذاردرانتخاب نوع زایمان در زنان باردار ایرانی مطالعه مروری نقلی
چکیده مقاله:
مقدمه :زایمان یکی از موهبتهای الهی برای تولید نسل بشر بر روی زمین می باشد.مکانیسم انجام زایمان یک فرایند خودبه خودی و بدون نیازبه مداخله می باشد .انجام عمل جراحی سزارین، در اصل محدود به مواردی است که زایمان از طریق کانال طبیعی میسر نباشد و یا با خطراتی جدی برای جنین یا مادر همراه باشد، بنابراین موارد استفاده ازعمل سزارین محدود و مشخص است و این روش، روش ارجح برای زایمان نیست، چرا که مانند هر عمل جراحی دیگر عوارض و خطرات فراوان برای مادر و نوزاد به همراه دارد ومیزان مرگ و میر ناشی از آن هفت برابر زایمان طبیعی است. باتوجه به شیوع بالای سزارین در ایران این مطالعه با هدف مروری برعوامل تاثیرگذاردرانتخاب نوع زایمان در زنان باردار ایرانی انجام شد.روش کار: جهت تدوین این مطالعه با استفاده از واژگان کلیدی ، عوامل تاثیرگذار، انتخاب نوع زایمان،ایران جستجو ودر بانکهای ،PubMed ،Scopus ،Google Scholar اینترنتی اطلاعاتی در. شد انجام Iranmedex ،Magiran ،Ovid ،PMDRمجموع 63 مقاله جستجو گردیدو 17 مطالعه غیرمرتبط حذف (Exclude (گردید و در نهایت فن مقاله لیست شده و داده ها از آن استخراج گردید.12مقاله لاتین و34 مقاله فارسی مورد بررسی قرار گرفت.یافتهها: یافته ها دردو طبقه مجزا تقسیم بندی شدطبقه اول: تسهیل کننده های انتخاب زایمان سزارین شامل. ترس از درد، ترس از عوارض پس از زایمان برای مادر ونوزاد، انتخاب نوع زایمان توسط پزشک، مادر، همسر، اقوام دوستان وآشنایان، تحصیلات وضعیت اجتماعی اقتصادی مادر، شاغلبودن مادر، شغل همسر میباشد.طبقه دوم : تسهیل کننده های انتخاب زایمان فیزیو لوژیک شامل افزایش آگاهی و نگرش مادران باردار و همسرانشان از مزایای زایمان فیزیولوژیک، وجود بیمارستان های دوستدار مادر و کودک، تکنیک ها و روش های غیر دارویی زایمان بی درد، افزایش عزت نفس، صمیمیت زناشویی و تاب آوری در دختران و مادران آینده میباشدنتیجهگیری: دراین تحقیق مشخص گردید، ارتباط معناداری بین انتخاب سزارین به توصیه پزشکان، ترس از زایمان طبیعی، الگو برداری از یکدیگر، حفظ زیبایی بدن و پایگاه اقتصادی، اجتماعی مادر وجود دارد . مشاوره زنان پیش از زایمان و ارایه آموزش های لازم در دوران بارداری میزان زیادی مادران را در انتخاب روش صحیح زایمان راهنمایی می کنند. با راهنمایی و ترغیب مادران به زایمان با روش طبیعی می توان از بسیاری عوارض ومرگ میر مادر ونوزاد، ایجاد هزینه های سنگین ناشی از زایمان سزارین پیشگیری کرد. توصیه می شود کلیه مراکز بهداشتی ودرمانی کلاس های آموزشی اجباری توسط ماماها، برای مادران در دوران بارداری برگزار نمایند تا از این طریق ترس از زایمان، روش هایدرمان آن و فواید زایمان طبیعی و عوارض سزارین برای آن بازگو کنند.
کلیدواژه ها:
عوامل تاثير گذار ، انتخاب نوع زايمان ، ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/614493/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانی، صغری و زنده دل، مژگان،1395،عوامل تاثیرگذاردرانتخاب نوع زایمان در زنان باردار ایرانی مطالعه مروری نقلی،همایش بارداری ایمن،،،https://civilica.com/doc/614493
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، خانی، صغری؛ مژگان زنده دل)
برای بار دوم به بعد: (1395، خانی؛ زنده دل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.