سال انتشار: 1382
محل انتشار: هشتمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
کد COI مقاله: EPDC08_046
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,343
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد فیلترهای فعال در شبکه ای توزیع برق
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر بحث های زیادی در رابطه با کیفیت برق در شبکه های توزیع مطرح شده است. مسئله اصلی اعوجاج ماندگار واگذرا در خطوط ولتاژ همچون هارمونیک ها، فلیکر ولتاژهای نامتناسبی هستند که با پیچیده شدن شبکه های قدرت لزوم بررسی و شناخت دقیق آنها بیش از بیش محسوس بوده و جزء رئوس مطالعات یک سیستم نوین قدرت می باشد. ایجاد هارمونیک که معلول کاربرد سیستم های جدید می باشد مسائل حادی را در سیستم موجب گردیده است. برای کاهش اثرات هارمونیک های تولیدی در شبکه های توزیع از فیلترها استفاده می شود عبارتند از: الف-فیلتر غیرفعال که یک سلف به همراه خازن سری مسیری با امپدانس کم در سر راه هارمونیک مورد نظر ایجاد می کند. ب- فیلتر فعال که بسته به وضعیت جریان شبکه، جریان خود را طوری تغییر می دهد که شکل موج شبکه به شکل موج سینوسی نزدیکتر شود. وجود فیلترهای غیرفعال در یک فرکانس پاینن تر از فرکانس تشدید سری به وضعیت تشدید موازی با جزء سلفی بار در آمده و باعث افزایش ولتاژ و ایجاد مشکلات جدید می شود اما فیلترهای فعال علاوه بر حذف هارمونیک ها، تعادل جریان دربارهای نامتعادل، جبران توان راکتیو و ... را نیز انجام می دهند.
کلیدواژه ها:
هارمونيك ، THD ، فيلترهاي غيرفعال ، فيلترهاي فعال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/61187/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قیومی، علیرضا و حسینی نژاد، سیدمحمد،1382،کاربرد فیلترهای فعال در شبکه ای توزیع برق،هشتمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/61187
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، قیومی، علیرضا؛ سیدمحمد حسینی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1382، قیومی؛ حسینی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر هارمونیکا بر خازن های اصلاح ضریب قدرت در شبکه توزیع
- روش های حذف هارمونیک در سیستم های قدرت
- اصلاح ضریب توان مبتنی بر مبدل های الکترونیک قدرت
- کاهش اعوجاج در شبکه توزیع با استفاده از فیلتر اکتیو موازی بر پایه ساخت بردار مرجع به روش غیر مستقیم
- طراحی و ساخت یک فیلتر اکتیو قدرت موازی جهت افزایش کیفیت توان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.