سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ACONF02_304
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 753
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استراتژی های بهبود بهره وری در بخش دولتی
چکیده مقاله:
آنچه در سازمان ها مزیت رقابتی ایجاد می کند را می توان بهره وری در نظر گرفت، بهره وری به معنای بکارگیریو ترکیب موثر منابع موجود در سازمان است. بهبود اثربخش بهره وری همانند سایر مولفه ها و فرآیندهای نرم افزاریسازمانی از الزامات کار سازمانی است که در ذات و خمیرمایه بهبود بهره وری نهفته است و مشروعیت بهره وری دربهبود و اصلاح آن است. استراتژی های مدیریت بهبود بهره وری نیازمند عزم جدی بوده و در این راستا بایستی ساز وکارهای عملیاتی طراحی کرد و آنها را به کار گرفت. قبل از طراحی سازوکارها، آسیب شناسی وضعیت بهره وری سازمانها،موجب می شود که سازوکارهای عملیاتی متناسب با شرایط سازمانها طراحی گردد و برای بهبود بهره وری در سازمانها میتوان از راهکارهای عملی تجربه شده کمک گرفت. در این مقاله از روش کتابخانه ای استفاده کردیم و با تعریف بهره وری وبررسی برخی راهکارها وبرنامه ریزی بهبود در مورد بهره وری آغاز می کنیم و سپس استراتژی های جدید برای بهبود آن ومرحله بهره وری را شرح می دهیم.
کلیدواژه ها:
بهره وري، استراتژي هاي بهبود بهره وري، بهبود مستمر، برنامه بهبود بهره وري، بهره وري در سازمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/611002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیک زاد، جعفر و مقتدرمنصوری، البرز،1395،استراتژی های بهبود بهره وری در بخش دولتی،دومین کنفرانس بین المللی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد،تهران،،،https://civilica.com/doc/611002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بیک زاد، جعفر؛ البرز مقتدرمنصوری)
برای بار دوم به بعد: (1395، بیک زاد؛ مقتدرمنصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله استراتژی های بهبود بهره وری در بخش دولتی
منصور غلامی (1399/09/01): مقاله منظور درجهت تفهیم مطالب بسیار عالی است
منصور غلامی (1399/09/01): مقاله منظور درجهت تفهیم مطالب بسیار عالی است
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی استراتژی های توسعه منابع انسانی از دیدگاه اندیشمندان علم مدیریت
- حقوق مالکیت فکری در ایران و پیشنهاد راه حلی برای چالش های موجود
- سنجش بهره وری در بخش دولتی: ضرورت ها و چالش ها
- آسیب شناسی چالشها و موانع بهره وری در بخش دولتی
- بهره وری سازمان های دولتی؛ ضرورت، چالش ها و راهکارها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.