پیش بینی استفاده آسیب زا از شبکه های اجتماعی مجازی از طریق احساس تنهایی و مولفه های آن در دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 510
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PHCONF01_163
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف پیش بینی استفاده آسیب زا از شبکه های اجتماعی مجازی از طریق احساس تنهایی و مولفه های آن در دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول انجام شد و بدین منظور 350 نفر دختر و پسر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این پژوهش شرکت کردند. نمونه گیری از نوع تصادفی ساده بود و از شرکت کنندگان خواسته شد به پرسشنامه اعتیاد به شبکه های اجتماعی مجازی و پرسشنامه احساس تنهایی اجتماعی عاطفی بزرگسالان SELSA-S پاسخ دهند. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از روش همبستگی پیرسون استفاده شد. نتایج نشان داد بین احساس تنهایی و مولفه های آن با استفاده آسیب زا از شبکه های اجتماعی مجازی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول رابطه معنادار مثبت وجود دارد.
کلیدواژه ها:
شبکه های اجتماعی مجازی ، احساس تنهایی
نویسندگان
مسعود برومند نسب
دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره و راهنمایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
لیلا افضل زاده
دکتری روانشناسی، استادیار گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :