سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
کد COI مقاله: ACCSI14_219
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,045
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده ازخوشه بندی ابر پارا مغناطیسی جهت تشخیص نویسنده به صورت درون خط، برروی دستنوشته فارسی
چکیده مقاله:
در این مقاله روشی نوین جهت تشخیص نویسنده دستنوشته فارسی به صورت درون خط با استفاده از روش نسبتا جدید خوشه بندی ابر پارا مغناطیسی ارائه می شود. ما از این روش خوشه بندی، جهت خوشه بندی بدون ناظر و سریع دستنوشته فارسی استفاده کردیم که در مقایسه با روشهای آزمایش شده قبلی نتایج بهتری بدست آوردیم. همچنین، علیرغم وجود ویژگی های متعدد، فقط به تغییر مکان های دستنوشته در جهت های تعیین شده بسنده کردیم که منجر به افزایش سرعت پیش پردازش و دسته بندی بردارهای آموزشی شده است. همچنین از یک آستانه مبتنی بر اندازه تغییر مکان در جهتی خاص استفاده کردیم که با حذف نقاط گسستگی در یک کلمه باعث افزایش دقت دسته بندی کننده شده است. ما کارایی این روش را با استفاده از نتایج آزمایشی بر روی دستنوشته های فارسی نشان می دهیم.
کلیدواژه ها:
تشخيص نويسنده، تشخيص درون خط، خوشه بندي ابر پارا مغناطيسي، دستنوشته درون خط فارسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60967/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فائز، کریم و تقوی، سید عطااله،1387،استفاده ازخوشه بندی ابر پارا مغناطیسی جهت تشخیص نویسنده به صورت درون خط، برروی دستنوشته فارسی،چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/60967
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، فائز، کریم؛ سید عطااله تقوی)
برای بار دوم به بعد: (1387، فائز؛ تقوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.