سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: 30YEARS01_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,987
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دهه چهارم انقلاب و پیشرفت بر مدار عدالت در نظر رهبر انقلالاب
چکیده مقاله:
با نامگذاری دهه چهارم انقلاب به نام دهه عدالت و پیشرفت ضرورت درک جامع از مفاهیم ومصادیق عدالت، پیشرفت و تحول در منظر رهبر انقلاب به منظور فرهنگسازی و جهت دادن دستگاه های اجرایی احساس میشود. در این مقاله به عدالت و پیشرفت از دیدگاه رهبر انقلاب پرداخته شده است. به نظر میرسد عدالت به معنای برابری و توسعه در همه ابعاد ان که در تعبیر اخیر ایشان با عنوان پیشرفت مورد تأکید قرار گرفته، آن هم به در اولویت قراردادن مدیریت تحول مهمترین خواسته ایشان است که نشان میدهد اولا از توسعه یک بعدی احتراز دارند و ثانیاً روندهای کند و تدریجی در توسعه با توجه به گذشت سه دهه از انقلاب را مد نظر ندارند و بخصوص توسعه همراه با عدالت را که با فراهم شدن زیر ساختها در دهه های گذشته دست یافتنی تر به نظر میرسد، راهبرد اصلی حال حاضر کشور میدانند که واکاوی ابعاد این مفاهیم و راهبرد میتواند به تحقق این هدف یاری رساند. نوشتار حاضر را میتوان مقدم های در این راه دانست.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60718/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجیدی، حسن،1387،دهه چهارم انقلاب و پیشرفت بر مدار عدالت در نظر رهبر انقلالاب،همایش ملی سی سال انقلاب اسلامی، دستاوردها، آسیبها و فرصتها،تهران،،،https://civilica.com/doc/60718
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، مجیدی، حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1387، مجیدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی جامعه شناختی زیست جهان اجتماعی کولبران مرزی
- تعلیم و تربیت ، شعر وادبیات کودک
- نقش گلایکول و مشتقات آن در نم زدایی و هیدرات زدایی از خطوط انتقال گاز
- بررسی علل خوردگی سطوح داخلی تیوب های فولاد کربنی دستگاه مبدل حرارتی یک واحد پتروشیمی
- بررسی فرایندهای شیرین سازی گاز مایع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه حضور سیاسی و اجتماعی زنان در دو دهه آخر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران (سال 1340 تا 1360)
- بررسی تأثیر تحریم های اقتصادی بر حق سلامت، حق آموزش و سطح اشتغال از منظر دانشجویان (مورد مطالعه: دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران)
- لیبرالیسم، سیاست خارجی و روابط بین الملل
- بررسی مفهومی جایگاه حقوق بشر در نظریات رئالیسم
- بررسی عوامل اقتصادی - اجتماعی مؤثر بر میزان مشاركت سیاسی براساس الگوهای ایرانی اسلامی شهروندان شهر تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.