سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی
کد COI مقاله: NCCH02_073
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 327
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتقال مال آینده در حقوق ایران
چکیده مقاله:
موضوع بیع مال آینده نه تنها شامل حالتی از کلی فی الذمه بامصادیق متعدد است، که در آینده ایجاد میشود، بلکه شامل کالایی است که باید منحصرا برای خریدار ساخته شود . مورد اخیر به نوبهی خود ممکن است منقول یا غیرمنقول مثل یک دستگاه آپارتمان باشد . درصورتی که کالای کلی فی الذمه با وصف،جنس و مقدار خاصی فروخته شود مالکیت کالا در معنی ایجاد حق عینی هنگامی که کالا معین میشود به خریدار منتقل میگردد . به بیان دقیق تر، مالکیتکالا با آن اوصاف اگر به صورت غیرمشروط )بدون این که معلق بر امری شده باشد(به خریدار اختصاص داده شود،به وی انتقال خواهد یافت . در بیع مال آینده ای که باید برای خریدار ساخته شود، مالکیت کالا زمانی که به طور کامل ساخته شود، به خریدار منتقل خواهد شد . در عین حال طرفین میتوانند توافق کنند، مالکیت به تدریج طی ساخت یا نصب قطعات کالا منتقل شود یا مال آینده ممکن است کالایی باشد که به صورت محصولات کشاورزی در باغ یا مزرعه خاصی رشد یابد .در این حالت با توجه به نوع رشد وحاصل وحتی زمان جمع آوری محصول طرفین میتوانند توافق نمایند که مالکیت از لحظه ی انعقاد قرارداد باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCH02_073 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/604944/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدبهمن یاری، محمود و آل بویه، علی،1395،انتقال مال آینده در حقوق ایران،دومین کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی،شیراز،https://civilica.com/doc/604944
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، احمدبهمن یاری، محمود؛ علی آل بویه)
برای بار دوم به بعد: (1395، احمدبهمن یاری؛ آل بویه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- جعفری لنگرودی، محمد جعفر (1378) مبسوط در ترمینولوژی، تهران، کتابخانه ...
- جعفری لنگرودی، محمد جعفر (1380) حقوق اموال، تهران، انتشارات گنج ...
- جعفری لنگرودی، محمد جعر(1388) ترمینولوژی حقوق، تهران، میزان ...
- خمینی، روح الله (1386) تحریر الوسیه، قم، انتشارات اسلامی وابسته ...
- طباطبائی یزدی، محمدکاظم بن عبدالعظیم (1314) حاشیه المکاسب، قم، دفتر ...
- علیزاده، حسن (1383) قراردادهای پیشفروش آپارتمان، تهران، میثاق عدالت ...
- عاملی، زین الدین لجبعی (1413) الروضه البهیه فی شرح اللمعه ...
- قمی، محمد مومن (1371) استصناع، مجله فقه اهل بیت، شماره ...
- -کاتوزیان، ناصر (1374) حقوق مدنی، معاملات معوض، عقود تمیکی، بیع، ...
- ولویون، رضا (1384) فروش آپارتمانهای ساخته نشده، مجله کانون، شماره ...
- Benjamin's، Sale Of Goods, Third Edition Sweet & Maxwell، London, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.