سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_JCCS-12-16_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 151
فایل این مقاله در 37 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 37 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران درجهان اسلام فرصتها،اقدامات، اولویت ها ودستاوردها
چکیده مقاله:
دیپلماسی عمومی رویکردی نوین درسیاست های خارجی کشورهاست که مردم به ویژه نخبگان جوامع دیگر را درروابط خارجی هدف قرارمیدهد درسالهای اخیر بحث و تحقیق پیرامون دیپلماسی عمومی به ویژه درایالات متحده امریکا تعمیق و توسعه یافته و پس ازرخدادهای 11سپتامبر 2001 مطالعات و عملیات دیپلماسی عمومی امریکا برجهان اسلام متمرکز شده است این درحالی است که کشورهای اسلامی کمتر به این مقوله می پردازند و توجه اندکی دربه کارگیری آن دارند نوشتارکنونی به دنبال پاسخی برای این پرسش که دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران درجهان اسلام چگونه است ازالگوی مفهومی و راهبردی دیپلماسی عمومی الهام میگیرد و باتمرکز برحوزه جغرافیایی جهان اسلام ابعادمختلف دیپلماسی عمومی ایران را بررسی می کند و به باور نویسندگان منابع فرصت سازقدرت نرم جمهوری اسلامی درچارچوب دوراهبرد اموزشی و رسانه ای دردیپلماسی عمومی به کارگرفته شده و باتمرکز بردومحور خاورمیانه و اسیای مرکزی دستاوردهایی مانند گسترش بیداری اسلامی و افزایش عمق راهبردی ایران را به دنبال آوردها ند
کلیدواژه ها:
ديپلماسي عمومي، جمهوري اسلاميايران، سياست خارجي، جهان اسلام، قدرت نرم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602410/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درخشه، جلال و غفاری، مصطفی،1390،دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران درجهان اسلام فرصتها،اقدامات، اولویت ها ودستاوردها،،،،،https://civilica.com/doc/602410
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، درخشه، جلال؛ مصطفی غفاری)
برای بار دوم به بعد: (1390، درخشه؛ غفاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- موسوعه معارف اهل بیت- علیهم السلام- در یک نگاه
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.