مقایسه تاثیر سه نوع موسیقی الکترونیک بر سرعت دوندگان دو ومیدانی پسران دانشگاه محقق اردبیلی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 330

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CDLC01_199

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

برای بررسی و مقایسه تاثیر موسیقی بر سرعت دومیدانی کاران 20 ورزشکار دو و میدانی کار آماتور سن 21/25±3/30 سال، قد 172±4/20 سانت متر و وزن 64±5/92 کیلوگرم) به صورت نمونه گیری تصادفی انتخاب گردیدند. در مرحله پیش آزمون، پس از 15 دقیقه حرکات نرمشی که شامل 5 دقیقه دوی نرم با 60-70 درصد ضربان قلب بیشینه، 10 دقیقه حرکات کشی ایستا وجنبشی و از آزمون سرعت دوی 100 متر استفاده شد و آزمودنی ها را به سه گروه تجربی و یه گروه کنترل تقسیم کردیم. در گروه تجربی از سه نوع موسیقی تند، کند و دلخواه استفاده شد که در گروه کنترل از هیچ نوع موسیقی استفاده نگردید. پس ازگذشت 72 ساعت، تمام آزمودنی ها(تجربی با پخش موسیقی و گروه کنترل بدون پخش موسیقی) مانند پیش آزمون شروع به گرم کردن کردند .بلافاصله از آزمودنی های گروه تجربی و کنترل پسآزمون یعنی دوی 100 متر گرفته شد. نتایج و یافته هاپخش سه نوع موسیقی با ریتم های تند، کند و دلخواه بر سرعت دوندگان دو و میدانی دانشگاه، تاثیر معناداری بر رکورد آنها نداشت.همچنین تفاوت معناداری بین تاثیر هر یک از سه نوع موسیقی ذکر شده دیده نشد.بحث ونتیجه گیری:نتایج به دست آمده از آزمون های دوندگان دو و میدانی و تجزیه و تحلیل آن ها، نشان می دهد که هر سه نوع موسیقی تند، کند ودلخواه نتوانست از لحاظ آماری تاثیر معناداری را ایجاد کند.

نویسندگان

حیدر ساجدی

دکترای طب ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی

سجاد عزیزخواه آلانق

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - اشمیت پترز، _ مقدمه ای بر موسیقی درمانی"، ترجمه ...
  • - بیات، محمد رضا و دیگران. "دو و میدانی"، انتشارات ...
  • - زاده محمدی، علی. "کاردهای موسیقی درمانی در زمینه های ...
  • نمایش کامل مراجع