سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 415

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UTCONF01_198

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان

تقویت کننده هدایت انتقالی عنصر اساسی بسیاری از سیستم های آنالوگ و مرکب (آنالوگ دیجیتال) هستند. در واقع با استفاده از این تقویت کننده ها میتوان انواع فیلترها و اسیلاتورها با کاربردهای مختلف طراحی نمود. در اینپایان نامه طرح های مختلفی از تقویت کننده هدایت انتقالی ارایه شده است. مدارهایی که مدنظر قرارگرفته اند،تقویت کننده هدایت انتقالی با تکنیک های میلر کلاسیک، ترانزیستور ترکیبی تقویت شده و گین بوستینگهستند. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که توان مصرفی مدار پیشنهادی که مبتنی بر سه تکنیک میلر،ترانزیستور ترکیبی تقویت شده و گین بوستینگ است، از سایر ساختارها کمتر بوده و همچنین از بهره بالاییبرخوردار است. نتایج گزارش شده در این پایان نامه بر اساس شبیه سازی صورت گرفته از طریق نرم افزارHSPICE می باشد. مدارات مختلف تقویت کننده هدایت انتقالی با استفاده از فناوری CMOS 0.18μm باولتاژ منبع 0.5V طراحی شده است.نتایج بررسی ها نشان داد که گین تقویت کننده ترارسانایی پیشنهادی بهمیزان 8.7dB و سویینگ ولتاژ خروجی به میزان 1v ، نسبت به تقویت کننده ترارسانایی های دیگر پژوهشگرانافزایش یافته است و همچنین مدار پیشنهادی علاوه بر سویینگ مطلوب ولتاژ خروجی باعث افزایش بهره شد.

کلیدواژه های بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان:

تقویت کننده ، هدایت انتقالی ، ترانزیستورهای ترکیبی تقویت شده ، گین بوستینگ ، افزایش بهره

نویسندگان مقاله بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان

راحله لشکری

کارشناسی ارشد برق الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

مهران ابدالی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Mohammad Taherzadeh- Sani and Anas A. Hamoui, A 1-V Pro ...
Paul J. Hurst, Fellow, _ Stephen H., Miller Compensation Using ...
B. YESHWANT KAMATH, Relationship Between Frequency Response and Settling، Time ...
Kanyu Mark Cao, Weidong Liu, Modeling of Pocket Implanted MOSFETs ...
Lu' is H. C. Ferreira, Gm Enhancement for Bulk-Driven Sub-Threshol ...
Hiroshi Tanimoto _ Kazuki Yazawa , Masaru Haraguchi, A fiul ...
Fabian Khaten _ Firat Kaxar _ Nabhan Khatib .David Kubanek, ...
Xiao Zhao , Huajun Fang, Low-voltage process- insensitive frequency compensation ...
Carlos F.T. Soares, Gustavo S., A _ _ W -transc ...
J. Font, E.Isern, A ne _ _ in eb an ...
_ Monsurro, S. Pennisi, G. Scotti, A. Trifiletti, Linearization technique ...
Y. Huang, E.M. Drakakis, C. Toumazou, A 30pA/V25 uA/V linear ...
K.R. Ajayan, N. Bhat, Linear transconductor with flipped voltage follower ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان" توسط راحله لشکری، کارشناسی ارشد برق الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان؛ مهران ابدالی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت کننده، هدایت انتقالی، ترانزیستورهای ترکیبی تقویت شده، گین بوستینگ، افزایش بهره هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 415 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقویت کننده هدایت انتقالی عنصر اساسی بسیاری از سیستم های آنالوگ و مرکب (آنالوگ دیجیتال) هستند. در واقع با استفاده از این تقویت کننده ها میتوان انواع فیلترها و اسیلاتورها با کاربردهای مختلف طراحی نمود. در اینپایان نامه طرح های مختلفی از تقویت کننده هدایت انتقالی ارایه شده است. مدارهایی که مدنظر قرارگرفته اند،تقویت کننده هدایت انتقالی با تکنیک های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود بهینه سازی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترارسانایی مبتنی بر تکنولوژی CMOS جهت استفاده در مبدل ولتاژ به جریان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.