بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE03_266
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 785
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه فیروز

مربی، - گروه داخلی - جراحی، دانشکده علوم پزشکی اسفراین، اسفراین، ایران

سیدجواد حسینی

دانش - آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

حشمت الله قهرمانلو

نویسنده مسیول ، دانشجوی دکترای روانشناسی، دانشکده - علوم پزشکی اسفراین، اسفراین، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روانی دانش آموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین در سال تحصیلی 95-94 به انجام رسید. این تحقیق در زمره تحقیقات توصیفی و از نوع همبستگی بوده است. جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق کلیه دانش آموزان مقطع اول متوسطه که از بین آنها تعداد 130 نفر به عنوان هشت نمونه به طور تصادفی ساده انتخاب نموده ایم ابزار جمع آوری اطلاعات شامل پرسش نامه سبک زندگی پرسش نامه تا باوری و پرسش نامه سلامت روان است. به منظور تعیین میزان رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روان در دانش آموزان مقطع اول متوسطه شهرستان اسفراین، از ضرایب هم بستگی و آزمون های معناداری و همچنین جهت تعیین همبستگی حرکت متغیرهای پیش بین (سلامت روان و حس تا باوری) در تبیین متغیر ملاک ( سبک زندگی اسلامی) از ازمون رگرسیون ضریب هم بستگی پیرسون و آزمون t مستقل استفاده شده است. نتایج حاکی از آنست که بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روان رابطه معنی داری وجود دارد همچنین بین سبک زندگی در دختران و پسران تفاوت معنی داری وجود دارد. یافته های این پژوهش گویای آن است که حس تاب اوری و سلامت روان می تواند میزان بالایی از تغییرپذیری سلامت روان را در دانش آموزان تبیین نماید.

کلیدواژه ها

سبک زندگی، سبک زندگی اسلامی، حس تاب آور، سلامت روان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.