سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی
کد COI مقاله: FANAVARI01_110
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 176
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ساماندهی میدان توپخانه تهران با روشSWOT
چکیده مقاله:
در میان فضاهای مختلف شهری، فضای باز و میادین شهری در این بافت تاریخی از نقش مهم تر و کلیدی تری نسبت به .سایر فضاها، جهت ایجاد شهری زنده و پویا، برخوردارند. میادین یکی از عناصر مهم در ساختار شهرهای تاریخی بوده اند و خود شامل گونه های مختلفی هستند. در این میان، میادین شهری به عنوان مهم ترین میدان هر شهر محسوب می شده که علاوه بر تمرکز فعالیت های تجاری، حکومتی ومذهبی، محل وقوع مهم ترین تجمعات شهری و مهم ترین رویدادهای اجتماعی نیز بوده اند میدان شهری تاریخی مکانی است که همه شهروندان آزادانه در آن حضور پیدا می کند و در ارتباط با یکدیگر قرار می گیرندبرای ارایه راهبردهای پایداری کالبدی _ اجتماعی میدان توپخانه تهران از تکنیک SWOT استفاده شده است . دراین روش تلاش هایی برای تجزیه وتحلیل شرایط بیرونی و وضعیت درونی صورت می پذیرد و براساس نتایج به دست آمده، راهبردهای مناسب برای پایداری هرچه بیشتر یک میدان تاریخی مطرح می شوند . فرصت ها و تهدیدهای استخراج شده، چالشها و مسایل مطلوب و نامطلوب اصلی هستند که در برنامه ریزی آتی برای توسعه پایدار محله نقش اصلی را ایفا می نمایند.
کلیدواژه ها:
ساماندهي، SWOT ، ميدان، توپخانه تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/592633/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارصلانی، شاهین و روح افزای، فرهاد،1395،ارزیابی ساماندهی میدان توپخانه تهران با روشSWOT،اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/592633
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ارصلانی، شاهین؛ فرهاد روح افزای)
برای بار دوم به بعد: (1395، ارصلانی؛ روح افزای)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اندیشه های کامران دیبا در طراحی فرهنگسرای نیاوران
- بررسی و آسیب شناسی مصالح کاربردی منظر شهری در محل برخورد بافت قدیم و جدید شهر؛ مطالعه موردی خیابان لیان بوشهر
- بنیان های پایداری در میدان توپخانه تهران در جهت توسعه گردشگری
- مدیریت طراحی جدارههای شهری، در بومی گرایی بافت قدیمی شهرها؛نمونه موردی میدان امام خمینی(ره) تهران (میدان توپخانه)
- سیر تاریخی و اندیشه ای حفاظت مناظر فرهنگی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.