بررسی انواع روش های رتبه بندی مشتریان در سازمان ها با تمرکز بر رتبه بندی در موسسات مالی و بررسی اثرات آن بر ماندگاری و وفاداری مشتریان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 915
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAHB01_011
تاریخ نمایه سازی:
چکیده مقاله:
در هر سازمانی، چه تولیدی و چه خدماتی، مهمترین عامل برای حفظ و رشد سازمان مشتریان آنند، چنانچه اگر سازمان در جلب رضایت و وفاداری آنان موفق شود و بتواند آنان را حفظ کند، زمینه رشد و بقای طولانی مدت خود را مهیا کرده است . تحقیقات نشان داده است که وقتی روابط مشتریان با یک شرکت ادامه می یابد سود شرکت به شدت افزایش می یابد. امروزه از تکنیک های بسیاری جهت شناسایی مشتریان جهت اجرای استراتژی درست در خصوص هر گروه از آنها استفاده می شود که یکی از این معروف ترین این روش ها استفاده از تکنیک های رتبه بندی است. بر همین اساس در تحقیق علمی- مروری حاضر سعی شده است تا ابتدا مروری بر تعاریف وفاداری و عوامل موثر بر آن انجام شود. سپس به معرفی روش رتبه بندی خواهیم پرداخت همچنین در ادامه به بررسی ابزارهای رتبه بندی از جمله ابزار های داده کاوی ٬ هوش مصنوعی ٬ شبکه های عصبی مصنوعی و روش های خوشه بندی مشتریان خواهیم پرداخت و نگاهی اجمالی به برخی تحقیقات در موسسات مالی خواهیم داشت و خواهیم دید که این ابزارهای رتبه بندی به سازمان ها کمک می کنند تا با تمایز بین مشتریان و نیاز های آنها گروه های بیشتری از مشتریان را راضی تر نگاه دارند و این خود عامل اصلی بر ماندگاری آنهاست.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
احمد حکیمی احمدخانی
کارشناس ارشد مدیریت ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه تهران ، پردیس فارابی
سیده ملیحه میرزایی
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه تهران، پردیس فارابی
بهار وایزی
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی ,دانشگاه بین الملل کیش
زهره حیدری فرسنگی
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه تهران، پردیس فارابی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :