سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران
کد COI مقاله: IRANCOPM01_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,117
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد کامپوزیت های پایه پلیمری در صنایع دریایی
چکیده مقاله:
در بسیاری از کشورهای صنعتی و نیز کشورهای درحال توسعه، نقش کامپوزیتها در گسترش صنایع آن کشورها بسیار مهم و انکار ناپذیر است. در طی دهه های گذشته ساخت سازه های سبک وزن بطور گسترده ای افزایش یافته و همچنین در طول این دوره استفاده از مواد کامپوزیت از جمله مواد کامپوزیت پایه پلیمری نظیر فایبرگلاس در صنایع مختلف به ویژه صنایع دریایی افزایش چشمگیری داشته است. امروزه نیز در بسیاری از کاربردهای مهندسی به تلفیق خواص دو یا چند ماده مورد نیاز است، چرا که امکان استفاده از یک ماده که همه ی خواص مورد نظر را فراهم سازد وجود ندارد. مواد کامپوزیت ترکیبی از دو یا چند ماده ی مختلف هستند که خواص آنها کاملا متفاوت و بهتر از مواد تشکیل دهنده ی آنها است و اجزای تشکیل دهنده ی مختلف، کارایی یکدیگر را بهبود می بخشند. استفاده از کامپوزیت ها در صنایع مختلف به ویژه صنایع دریایی به علت دارا بودن مزایای منحصر به فرد آنها از قبیل خواص خوب مکانیکی، خواص استحکامی بالا، سبکی، مقاومت در برابر خوردگی، خراش و ضربه، فرکانس طبیعی بالا، شکل پذیری فوق العاده و آسانی کار با آنها و عمر مناسب در برابر پدیده خستگی رونق خاصی پیدا کرده و نگاه جدی در این عرصه ایجاد نموده است. همچنین استفاده از کامپوزیت ها در صنعت کشتی سازی باعث افزایش کارایی شناورها (افزایش پایداری و افزایش ظرفیت حمل بار) و کاهش هزینه ها (تعمیر، نگهداری و مصرف سوخت) می گردد. مواد کامپوزیت می توانند نه تنها برای کاربردهای سازه ای بلکه برای کاربردهای گوناگونی همچون گرمایی، الکتریکی و غیره نیز مورد استفاده قرار گیرند. در حال حاضر مواد کامپوزیت پایه پلیمری در صنایع مهندسی گوناگون به ویژه صنایع دریایی به دلیل عملکرد فوق العاده، خواص ساختاری و ارزانی مورد استفاده قرار می گیرند، که در این مقاله به بررسی کامل آنها در این صنعت پرداخته می شود.
کلیدواژه ها:
كامپوزيت – FRP – GFRP – صنايع دريايي - كاربرد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/590680/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفا، محمدامین و زاهدی، رزاق و آبین، حسن،1395،کاربرد کامپوزیت های پایه پلیمری در صنایع دریایی،کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/590680
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، صفا، محمدامین؛ رزاق زاهدی و حسن آبین)
برای بار دوم به بعد: (1395، صفا؛ زاهدی و آبین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله کاربرد کامپوزیت های پایه پلیمری در صنایع دریایی
سونا آذرنشان (1396/04/10): مقاله بسیار خوب و کاربردی در زمینه ذکر شده است.
سونا آذرنشان (1396/04/10): مقاله بسیار خوب و کاربردی در زمینه ذکر شده است.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه محاسباتی خواص ساختاری و ترمودینامیکی نانوکامپوزیت های Ca/Zn:PVC
- نانوکامپوزیت های زیست سازگار -Ca/Zn:PVC بررسی تجربی خواص ساختاری وگرمایی
- بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم
- کاربرد کامپوزیت های لیگنوسلولزی نوظهور در توسعه پایدار صنایع ایران
- مروری بر پوشش های کامپوزیتی جاذب امواج الکترومغناطیس زمینه پلیمری و ذرات مغناطیسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.