سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ESPME04_223
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 869
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آیا انرژی خورشیدی می تواند جایگزین انرژی های فسیلی شود فرصت ها و چالش ها
چکیده مقاله:
به دلیل تغییرات در سبک زندگی و رشد بالای جمعیت، مصرف انرژی عمدتا روندی رو به رشد دارد. در حال حاضر، سوخت های فسیلی بخش عمده ای از عرضه انرژی را در دنیا بر عهده دارند. تاثیرات منفی ناشی از استفاده انرژی های فسیلی و همچنین کاهش یافتن ذخایر سوخت های فسیلی، کشور ها را وادار به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، بویژه انرژی خورشیدی به منظور پاسخگویی به بخش قابل توجهی از مطالبات انرژی و محدود کردن تولید دی اکسید کربن (CO2) کرده است. انرژی خورشیدی در بیشتر مناطق جهان قابل استفاده است، ولی در کشورهایی مانند ایران پتانسیل استفاده از این انرژی بیشتر است. امروزه انرژی خورشیدی کاربردهای وسیعی از جمله، تامین برق خانگی، تصفیه فاضلاب، تامین انرژی مورد نیاز برای سرمایش و گرمایش ساختمان های مسکونی و تجاری، تامین انرژی جهت خشک کردن محصولات کشاورزی، تامین انرژی برای آبیاری محصولات کشاورزی، تامین برق مورد نیاز برای اب شیرین کن ها، استفاده در سفینه های فضایی و همچنین کاربردهای فراوان دیگری دارد. در سال 2015، در سراسر دنیا استفاده از انرژی خورشیدی جهت تولید برق نسبت به دیگر انرژی های تجدیدپذیر رشد بیشتری داشته است و انتظار می رود که تا سال 2100، انرژی خورشیدی با توجه به افزایش بازده انرژی این تکنولوژی ها و سیاست های مطلوب کشورها، بتواند حدود 70% از نیازهای انرژی جهانی را تامین کند. به رغم منافع زیاد استفاده از انرژی خورشیدی، هنوز موانع قابل توجهی از جمله هزینه های بالای تولید فناوری های خورشیدی و همچنین پایین بودن بازده این سیستم ها، روند استفاده گسترده از این فناوری ها را کند کرده است.
کلیدواژه ها:
انرژي هاي فسيلي، اثرات محيط زيستي، كاربردهاي انرژي خورشيدي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/589589/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهسواری، امیر و طباطبایی یزدی، فاطمه،1396،آیا انرژی خورشیدی می تواند جایگزین انرژی های فسیلی شود فرصت ها و چالش ها،چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/589589
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شهسواری، امیر؛ فاطمه طباطبایی یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شهسواری؛ طباطبایی یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی و افزایش راندمان آب شیرین کن خورشیدی پلکانی
- تحلیل عملکرد یک کلکتور صفحه تخت خورشیدی بصورت عددی
- ارزیابی و تحلیل کاربردهای انرژی خورشیدی و بررسی مزایا و معایب آن
- مدلسازی تاثیرات حرارتی سیالی محیط متخلخل بر مخلوط هیدروژن هوا عبوری از آن با نرمافزار Comsol
- آب شیرین کن های خورشیدی فرصتی برای جهان امروز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.