تاثیر سطوح جیرهای پودر برگ کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: فصلنامه علوم دامی ایران، دوره: 47، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_IJAS-47-1_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 394
نویسندگان
دانشیاردانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشجوی دکتری فیزیولوژی دام و طیور، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
به منظور بررسی تاثیر پودر برگ کنگر فرنگی بر فراسنجههای کیفی گوشت ران و سینه و نیزرخ نمای )پروفایل( اسیدهای چرب سینه، 221 قطعه بلدرچین ژاپنی در چهار تیمار شامل جیره پایه )شاهد(، جیره پایه مکمل شده با سطوح 11 و 91 گرم در کیلوگرم پودر کنگر فرنگی و 911میلیگرم در کیلوگرم ویتامین E با چهار تکرار در قالب طرح کامل تصادفی استفاده شد. پودر کنگر فرنگی و ویتامین E منجر به کاهش مالوندیآلدیید گوشت ران شد. جیره حاوی 11 گرم درکیلوگرم پودر کنگر فرنگی مقدار اسیدهای چرب اشباع ) SFA ( گوشت سینه را کاهش داد. میزان اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه و بیش از یک باند دوگانه ) PUFA ( در گوشت سینهتحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. مقادیر آلفالینولییک اسید و PUFA در گوشت سینه پرندگان تیمارشده با پودر کنگر فرنگی بیشتر از پرندگان تغذیه شده با جیره شاهد و جیرهمکمل شده با ویتامین E بود. نسبت PUFA به SFA ، مجموع اسیدهای چرب امگا 9 و نسبت - امگا 6 به امگا 9 برای پرندگان تیمارشده با پودر کنگر فرنگی گرایش به بهبود داشت. این - - بررسی نشان داد که سطوح جیرهای 11 و 91 گرم در کیلوگرم پودر برگ کنگر فرنگی سبب افزایش اسید لینولنیک و درنتیجه بهبود نسبی ارزش تغذیهای گوشت سینه بلدرچین میشودکلیدواژه ها
بلدرچین ژاپنی، رخ نمای اسیدهای چرب، کنگر فرنگی، کیفیت گوشتمقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.