یک سیستم اطلاعات مکانی با محتوای کاربر تولید برای گردشگری (مطالعه موردی: منطقه 22تهران)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 476
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUC01_513
تاریخ نمایه سازی: 9 خرداد 1396
چکیده مقاله:
صنعت گردشگری، یکی از منابع مهم اقتصادی در بسیاری از کشورها به ویژه کشورهایی که دارای منابع و مراکز گردشگری هستم به شمار می آید. در کشور ما نیز به دلیل وجود منابع و پتانسیل کافی، گردشگری اهمیت فراوانی دارد و می توان در توسعه آن گام برداشت. با توسعه اینترنت و افزایش به کارگیری از تجهیزات همراه مقامات تمایل شهروندان برای مشارکت در شبکه های اجتماعی مجازی و سیستم های اطلاعاتی با محتوای کار در تولید بیشتر شده است. از طرفی با افزایش گردشگران و تنوع نیازهای آن ها به ویژه نیازهای اطلاعاتی - مکانی آن ها ، یک سیستم اطلاعاتی مناسب جهت اطلاع رسانی و ارایه خدمات مورد نیاز گردشگران ضروری به نظر می رسد افت هدف تحقیق طراحی و پیاده سازی یک سیستم اطلاعات مکانی مردم گوشزد برمبنای داده ها و اطلاعات داوطلبانه عموم مردم در زمینه گردشگری است. در این پژوهش از معماری سه لایه و زبان برنامه نویسی PHP ، برای پیاده سازی وب سایت مردم گستر مکانی برای گردشگران استفاده شده است . همچنین برای ایجاد انگیزه و کاربران افزایش مشارکت آن ها در سیستم امکانات ارسال، ویرایش و جستجوی اطلاعات و تحلیل مکانی در نظر گرفته شد. در نهایت براساس نظرسنجی انجام شده از علاقه مندان به گردشگری 80% آن ها از سیستم در مقایسه با مکزیک گردشگری makanbin.com رضایت داشتند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ابوذر ذلقی
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم اطلاعات مکانی، دانشکده مهندسی عمران و نقشهبرداری، گروه سیستمهای اطلاعات مکانی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
محمدرضا ملک
دانشیار گروه سیستم اطلاعات مکانی، دانشکده مهندسی عمران و نقشهبرداری، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
فرزین ناصری
استادیار گروه اکولوژی، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :