تاثیر نرخ حرارتی بر مورفولوژی نانوذرات MnO سنتز شده به روش تجزیه حرارتی
محل انتشار: چهارمین همایش ملی شیمی،پتروشیمی و نانو ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 700
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TCPCO04_121
تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در این پژوهش نانوذرات اکسید منگنز از طریق فرایند تجزیه حرارتی ترکیبات ارگانومتالیک سنتز شد. برای سنتز نانوذراتاکسید منگنز، پیش ماده ارگانومتالیک استیل استونات منگنز به مخلوطی از سورفکتانت اسید اولییک و حلال دی بنزیل اتراضافه می شود و سپس فرایند تجزیه حرارتی انجام می شود. در این پژوهش دو نمونه داریم، یکی از نمونه ها با نرخ حرارت دهی20˚C/min تا دمای 300 درجه سانتیگراد گرم می شود و نمونه ی دیگری با نرخ حرارت دهی 2˚C/min تا دمای 300 درجه سانتی-گراد گرم می شود و به مدت 120 دقیقه در این دما فرایند رفلاکس انجام می گردد. پس از اینکه مخلوط به آرامی تا دمای اتاقسرد شد، اتانول به آن اضافه شد تا رسوب حاصل شود. پس از جداسازی، شستشوی نانوذرات صورت گرفت. برای شناسایی فاز وساختار کریستالی ازآنالیز پراش پرتو ایکس (XRD) و برای تعیین اندازه و مورفولوژی ذرات از میکروسکوپ الکترونی روبشینشر میدانی (FESEM) استفاده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اکبر اسماعیل نژاد آغجه
دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه مواد و انرژی
علی زمانیان
دانشیار پژوهشگاه مواد و انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی
مسعود مظفری
استادیار پژوهشگاه مواد و انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :