تاثیر غلظت آنزیم بر وزن مولکولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای ژلاتین پوست فیل ماهی
محل انتشار: همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 488
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASAE01_002
تاریخ نمایه سازی: 7 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در این مطالعه تاثیر وزن مولکولی پپتیدها و فعالیت آنتی اکسیدانی ژلاتین هیدرولیز پوست فیل ماهی پرورشی مورد بررسی قرار گرفت. از آنزیم آلکالاز در غلظتهای 1 تا 5 درصد جهت هیدرولیز ژلاتین استفاده گردید و فعالیت آنتیاکسیدانی از طریق حذف رادیکالهای 2،2 -آزینوبیوس ) - 3 اتیل بنزوتیازیلون- - 6 سولفونیک اسید( - (ABTS) ، 2،2 دی فنیل- - 1 پیکریل هیدرازیل - (DPPH) ، رادیکالهای هیدروکسیل(OH•–) و قدرت کاهندگی فریک (FRAP) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که پپتیدها در ژلاتین هیدرولیز بخصوص در غلظت 5 درصد آنزیم، اغلب از پپتیدهای کوچک زنجیره با وزن مولکولی کمتر از 500 دالتون تشکیل یافتند. فعالیت آنتی اکسیدانی ژلاتین هیدرولیز تحت تاثیرغلظت آنزیم قرار گرفت بطوریکه با افزایش غلظت آنزیم فعالیت حذف کنندگی رادیکالها افزایش نشان داد. همچنین ژلاتین هیدرولیز تولیدشده با 5 درصد آنزیم بخصوص در غلظت 20 میلی گرم در میلی لیتر دارای قدرت کاهندگی فریک بالایی در مقایسه با سایر نمونهها بوده است. نتایج نشان داد که پوست فیل ماهی پرورشی که طی فرآوری بصورت ضایعات تولید میشود میتواند برای تولید پپتیدهای آنتی اکسیدانیاستفاده گردد که میتوانند بطور بالقوه بعنوان ترکیبات زیست فعال در کنترل اکسیداسیون و همچنین تولید فرآوردههای فراسودمند مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اعظم اولادربیعی
پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه، دانشگاه ارومیه
مهدی نیکو
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه
کاوه رحمانی فرح
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :