نقش فناوریهای نوین ارتباطی و تلفن همراه در پیشرفت نظام آموزش وپرورش و شناسایی عوامل آسیبزا (مطالعه موری دانش آموزان دختر دبیرستانهای شهر یزد)
محل انتشار: دهمین کنگره پیشگامان پیشرفت
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 746
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
KPIP10_043
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
زندگی در دنیای جدید، نیازمند شناخت کامل و کسب مهارتهای استفاده از تکنولوژی ها ی ارتباطی است و بدون داشتن چنین ابزاری، رقابت و زندگی بسیار مشکل خواهد بود و منجر به از دست رفتن فرصت های فراوانی در زندگی روزانهی افراد و جوامع میشود. نظام آموزشوپرورش نیز از این قایده مستثنی نیست و فناوریهای نوین ارتباطی که در بین دانش آموزان رایج شده است هم میتواند عاملی برای پیشرفت باشد هم به عنوان یک آسیب اجتماعی مطرح شود ... در این مقاله محقق قصد دارد تا میزان آسیبهای تلفن همراه را بسنجد و همچنین این تحقیق به دنبال شناسایی عوامل تاثیرگذار بر آسیبهای تلفن همراه است. باتوجه به این توضیحات، این پژوهش میتواند به صورت علمی به مطالعه این پدیده بپردازد و راهکارهای عملیاتی و پیشنهادات کاربردی ارایه دهد و به سیاستمداران و برنامه ریزان فرهنگی کشور و مسیولین آموزشی در شناخت بیشتر و بهتر نقش جامعه و تقویت کارکردهای آن و نیز برنامه ریزی برای ژرفابخشی و تقویت آگاهی افراد نسبت به وسایل ارتباطی درجهت داشتن جامعهای سالم و متعالی مدد رساند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مسعود حاجی زاده میمندی
دانشیار گروه جامعه شناسی انشگاه یزد
اکبر زارع شاه آبادی
دانشیار گروه جامعه شناسی انشگاه یزد
فاطمه تیموری
کارشناسی ارشد جامعه شناسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :