مقایسه فنی و اقتصادی ذخیره ساز انرژی هوای فشرده به همراه توربین بادی در مقیاس کوچک (micro caes) و ذخیره ساز انرژی مغناطیسی ابررسانا (SMES) برای تامین برق مناطق بادخیز غرب ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 667
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
COMCONF03_251
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در این مقاله مقایسه سیستم ذخیره سازی انرژی هوای فشرده (CAES) به همراه توربین بادی، با ذخیره ساز انرژی مغناطیسی ابر رسانا (SMES) برای تامین برق مناطق باد خیز غرب کشور در دو منطقه اسد آباد همدان و حسن آباد کرمانشاه که از مناطق بادخیز هستند مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله دو سناریو جهت تامین برق مد نظر قرار گرفته است. در سناریوی اول با توجه به اینکه این مناطق به طور مستقل از شبکه کار می کند و هر دوی این مکان ها در ارتفاع های بلند قرار داشته و دارای مناطقی صخره ای وباد خیز می باشند. می توان با ذخیره کردن هوای فشرده در این مناطق به صورت طبیعی یا مصنوعی درفصل زمستان وبا توجه به برفگیر بودن این مناطق و برودت سرما واحتمال قطعی برق در این مناطق در اوج بارش برف و باران می توان با ذخیره کردن هوای فشرده با توربین بادی در مواقع بحرانی از این ذخیره ساز در پایگاههای امداد نجات هلال احمر که در این مناطق مستقر هستند برای امداد رسانی استفاده کرد. سناریوی دوم استفاده از ذخیره ساز انرژی مغناطیسی ابررسانا (SMES) می باشد که می تواند انرژی الکتریکی را در سیم پیچ ها ذخیره کند. نتایج نشان دهنده اقتصادی بودن استفاده از ذخیره ساز انرژی هوای فشرده به همراه توربین بادی در مقیاس کوچک (micro caes) می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد سمایی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران
سجاد محمدی موحد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :