استفاده از مولد های تولید پراکنده جهت کنترل توان راکتیو و تثبیت ولتاژ در شبکه های هوشمند

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 382

فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

COMCONF03_044

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

برای کنترل تجهیزات در شبکه های هوشمند ، الگوریتم های کنترلی متمرکز و غیرمتمرکز استفاده می شوند. از این الگوریتم ها می توان جهت کنترل منابع انرژی که در شبکه های هوشمند جایگاه ویژه ای دارند نیزاستفاده نمود. در اینجا منظور از منابع انرژی، مولد های بهره مند از منابع انرژی تجدید پذیر و تولید پراکنده و ذخیره گرهای انرژی (شامل باطری خانه ها و نیروگاه های تلمبه ذخیره ای و....) است که در سمت مصرف کنندگان موجود می باشند. در این مقاله به ارایه روش های کنترل متمرکز و غیر متمرکز این منابع و ذخیره کننده ها با توجه به زیر ساخت های موجود در شبکه های هوشمند پرداخته شده است.هماهنگ سازی این منابع می تواند جهت اصلاح ولتاژ بسیار موثر باشد. در ساختار کنترلی ارایه شده یک سیستم مدیریتی سه لایه جهت هماهنگ سازی تجهیزات مورد استفاده قرار گرفته است. براساس این ساختار سه لایه مدیریتی، مدیریت فیدرهای توزیع به مراکز مدیریت توزیع و مدیریت شبکه های انتقال به مرکز مدیریت انتقال انرژی سپرده شده است. از سوی دیگر مسیولیت منابع در مراکز بار برعهده کنترلرها قرار گرفته است. این مراکز مدیریتی اقدام به هماهنگ سازی توان اکتیو و راکتیو تزریقی توسط منابع انرژی موجود در سمت مشترکین درراستای بهبود ولتاژ و توان راکتیو می نمایند. بطور کلی هدف اصلی این مقاله بهبود ولتاژ و توان راکتیو در سطح شبکه های انتقال و توزیع در کم ترین زمان ممکن و با حداقل تبدیل ظرفیت تزریق توان اکتیو به راکتیو توسط منابع انرژی موجود در سمت مصرف کنندگان است.جهت کاهش زمان پاسخگویی چند روش تقریبا آنی جهت تعیین باس های تزریق کننده توان راکتیو در سطح انتقال ارایه گردیده است.از سوی دیگر در سمت مصرف کنندگان با الویت بندی منابع تزریق توان راکتیو سرعت پاسخ گویی افزایش یافته است.در انتها با شبیه سازی ساختارکنترلی فوق صحت مطالعه گفته شده نشان داده شده است.

کلیدواژه ها:

کنترل ولتاژ ، شبکه های هوشممند ، مرکز مدیریت انرژی ، کنترل متمرکز و غیر متمرکز ، منابع انرژی تجدیدپذیر ، مولدهای تولید پراکنده و ذخیره سازهای انرژی

نویسندگان

رضا قهرمانی

شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت

رضا صفرخان زاده

شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • هادی مقیمی، " بررسی تاثیرات منابع تولید پراکنده و مولدهای ...
  • A.A. Aquino and T.J. Overbye, "Distributed Intelligent Agents for Service ...
  • K.L. Butler, N.D.R. Sarma and V.R. Prasad, _ new method ...
  • processing networks" , International Journal of Critical Infrastructures, vol. 3, ...
  • J. M Solanki, Noel. N Schultz and W. Gao, _ ...
  • Jauch, E.T, Possible Effects Of Smart Grid Functions On Ltc ...
  • B.Kroposki, C. Pink, R. DeBlasio, H. Thomas, M. Simoes, P. ...
  • نمایش کامل مراجع