ارایهی یک مکانیسم مدولاسیون ترکیبی برای اینورتر سه سطحی درایو موتورهای سنکرون رلوکتانسی
محل انتشار: سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 441
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ITCC03_344
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در این مقاله دو نوع مکانیسم مدولاسیون با نام های Mod1 و Mod2 برای اینورتر سه سطحی نوعدیود – مقید موتور سنکرون رلوکتانسی مورد مقایسه قرار گرفته اند این دو مکانیسم یاد شده در یکفرکانس ثابت مورد بهره برداری قرار نمی گیرند. در این مقاله یک مکانیسم مدولاسیون جدید به منظوربهره برداری در یک فرکانس ثابت با نام Mod3 پیشنهاد می گردد. بر اساس مطالعات انجام شده می توان گفت که ضریب توان پایین موتورهای سنکرون رلوکتانسی، متعادل سازی ولتاژ خازن های لینک DC را برای اینورتر سه سطحی نوع دیود – مقید موتور سنکرون رلوکتانسی دشوار ساخته است. مکانیسم های Mod1 و Mod3 برای دستیابی به تعادل ولتاژ خازنهای لینک DC حالات برداری مشخصی را انتخاب می کنند، این در حالیست که مکانیسم مدولاسیون Mod2 حالت برداری پایای زمانی برای اینورتر ایجاد می کند. پارامترهای مورد بحث در این تحقیق ریپل گشتاور، ریپل ولتازنقطه ی نوترال، بازدهی ایورتر و ریپل جریان محور d می باشد. در این مدولاسیون ترکیبی، کاهش ریپل گشتاور و بهبود کیفیت توان بر عهده ی مکانیسم Mod2 می باشد. همچنین مکانیسم Mod1 سبب بهبود 14 درصدی راندمان اینورتر در شاخص های مدولاسوین اندک (m(i)=0.4) می گردد. با این حال یکی از معایب مکانیسم Mod1 تغییرات فرکانس کلیدزنی می باشد. مکانیسم Mod3 نیز سبب افزایش راندمان اینورتر، متعادلسازی بهتر ولتاژ خازن های لینک DC می شود و ثابت بودن فرکانس کلیدزنی را ضمانت می کند. از جمله معایب این مکانیسم می توان به ریپل بالای گشتاور، ریپل بالای جریان محور d و THD جریان در مقایسه با مکانیسم های Mod2 و Mod3 در شرایط یکسان برای بارها اشاره کرد.
کلیدواژه ها:
ریپل گشتاور ، ریپل ولتاژ نقطه ی خنثی ، شاخص مدولاسیون ، موتور سنکرون رلوکتانسی ، مدولاسیون پهنای پالس ، اعوجاج هارمونیکی
نویسندگان
رضوان تقوی دیلمی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برققدرت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لاهیجان، گروه برق، گیلان، ایران
مهیار نیرویی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لاهیجان، گروه برق، گیلان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :