سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 499

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IMES10_158

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه

جوشکاری همزن اصطکاکی فرایند جدیدی است که مورد توجه خودروسازی و دیگر صنایع قرار گرفته است . کاهش چشمگیر مصرف انرژی و هزینه ی تجهیزات به همراه خواص مکانیکی و متالورژیکی مطلوب می تواند جوشکاری همزن اصطکاکی نقطه ای را به جایگزین مناسبی برای جوش نقطه ای مقاومتی تبدیل کند. فرورفتگی قابل توجه در سطح قطعه که باعث کاهش مقاومت به خوردگی و ظاهر نامناسب جوش می شودسبب جلوگیری از گسترش این روش شده است. روش جدیدی برای حذف این فرورفتگی ابداع شد و کارایی روش در این مقاله بر روی ریز ساختار جوشکاری ورق های فولادی گالوانیزه بررسی گردید. ورق های فولادی گالوانیزه به ضخامت 1 میلیمتر آماده سازی و تحت جوشکاری همزن اصطکاکی نقطه ای زایده ای بازمان نگهداری ثابت ابزار 9 ثانیه و نرخ چرخش های ابزار 1600، 2000 و 2500 دور بر دقیقه قرار گرفت. تاثیر افزایش نرخ چرخش ابزار بر ریز ساختار و سختی جوشکاری مطالعه گردید و مشاهده شد که با افزایش نرخ چرخش ابزار اندازه دانه و میزان فازهای غیر تعادلی در ناحیه ی همزده افزایش و ضخامت لایه ی روی در فصل مشترک جوش کاهش یافته است و نمونه های کشش برش خواص مکانیکی مطلوبی نشان داده اند.

کلیدواژه های بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه:

جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای ، فولاد گالوانیزه ، میکروساختار و خواص مکانیکی

نویسندگان مقاله بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه

الهام صادقی

کارشناس مهندسی مواد، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری

سیدمصطفی موسوی زاده

دکترای مهندسی مواد، استادیار، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری

بهمن قزوینی

کارشناس مهندسی مواد، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
W.M. Thomas, E.D. Nicholas, J.C. Needham, M.G. Murch, P. Templesmith, ...
R.S. Mishra and Z.Y. Ma: Mater. Sci. Eng., R, 2005, ...
Y.F.Sun, H.Fuji, , N.Takaki, Y.Okitsu, _ Microstructure and mechanical properties ...
Y. Tozaki, Y. Uematsu, K. Tokaji, "A newly developed tool ...
M. I. Khan, M. L. Kuntz, P. Su, A. Gerlich, ...
Bakavos D, Chen YC, Babout L, Prangnell P. Material interacJons ...
Lin PC, Pan J, Pan T (2008). Failure modes and ...
K. E. Knipstrom and B. Pekkari: Weld. J. 76 (1997) ...
W. M. Mahoney, C. G. Rodes, J. G. Filntoff, R. ...
K. V. Jata, K. K. Sankaran and J. J. Rushau: ...
J. C. Dawes and W. M. Thomas: Weld. J. 75 ...
R. W. Fonda and J. F Bingert: Metall. Mater Trans. ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه" توسط الهام صادقی، کارشناس مهندسی مواد، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری؛ سیدمصطفی موسوی زاده، دکترای مهندسی مواد، استادیار، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری؛ بهمن قزوینی، کارشناس مهندسی مواد، خراسان رضوی، سبزوار، دانشگاه حکیم سبزواری؛ ملیحه حسینی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای، فولاد گالوانیزه، میکروساختار و خواص مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 499 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جوشکاری همزن اصطکاکی فرایند جدیدی است که مورد توجه خودروسازی و دیگر صنایع قرار گرفته است . کاهش چشمگیر مصرف انرژی و هزینه ی تجهیزات به همراه خواص مکانیکی و متالورژیکی مطلوب می تواند جوشکاری همزن اصطکاکی نقطه ای را به جایگزین مناسبی برای جوش نقطه ای مقاومتی تبدیل کند. فرورفتگی قابل توجه در سطح قطعه که باعث کاهش مقاومت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر سرعت چرخش ابزار بر ریز ساختار و خواص مکانیکی جوشکاری همزن اصطکاکی زایده ای نقطه ای فولاد گالوانیزه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.