تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر غلظت پارامترهای
محل انتشار: ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 458
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NACONF06_124
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
مطالعه حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور، تعداد 256 قطعه جوجه (مخلوط دو جنس) از سویه تجاری راس 308در قالب طرح کاملا تصادفی به چهار تیمار در چهار تکرار اختصاص یافت. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 0 (جیره شاهد)، 0/15، 0/3 و 0/45 درصد پودر نعناع فلفلی در جیره بودند که طی یک دوره آزمایشی 42 روزه به پرندگان تغذیه شدند. سطح گلوکز سرم در اثر سطح 0/15 درصد این گیاه در جیره به طور معنیداری کاهش یافت .(P<0/05) اما غلظت کلسترول کل و کلسترول LDL در اثر سطوح بالای پودر نعناع فلفلی( 0/3 و 0/45 درصد) افزایش معنیداری نشان داد .(P<0/05) غلظت تری گلیسرید، کلسترول HDL و کلسترول VLDL تنها در اثر سطح 0/3 درصد پودر نعناع فلفلی کاهش یافت .(P<0/05) نسبت کلسترول HDL به کلسترول LDL هم در اثر سطح 0/15 درصد پودر نعناع فلفلی افزایش ولی در اثر سطوح 0/3 و 0/45 درصد پودر این گیاه کاهش نشان داد .(P<0/05) با توجه به این نتایج، وابسته بودن غلظت پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه ها به دز مصرفی پودر نعناع فلفلی و تاثیر مثبت سطح 0/15 درصد این گیاه در کاهش غلظت گلوکز سرم و بهبود نسبت کلسترول HDL به کلسترول LDL نشان داده شدهر مقاله باید دارای یک خلاصه 70 تا 200 کلمه می باسد که در یک یا دو پاراگراف تهیه گردیده، دارای حواشی30 میلیمتری از لبه راست و 25 میلیمتری از لبه چپ باشد. این بخش باید بصورت مستقل بیانگر موضوع، اهداف، روش تحقیق و دستاوردهای مقاله باشد ولی یک مقدمه تلقی نمیگردد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رباب شاگلدی
دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور
میرداریوش شکوری
اعضای هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه محقق اردبیلی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :