بررسی راهکارهای وصول مطالبات در بانک های دولتی شهرستان ممسنی از دید کارکنان بانک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مطالعات مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MCONFKHA01_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2110
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی طاهری

عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه پیام نور

حمیده اکبرنژاد

مدرس مدعو از گروه مدیریت دانشگاه پیام نور

هاجر امین پور

مدرس مدعو از گروه مدیریت دانشگاه پیام نور

چکیده

هدف این پژوهش مطاله و بررسی راهکارهای وصول مطالبات دربانک های دولتی شهرستان ممسنی از دید کارکنان بانک طی سال-های 94 - 93 انجام شده است. و ارایه راهکارهای اجرایی برای افزایشوصول مطالبات در آینده است. این تحقیق به روش توصیفی-پیمایشی، با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته انجام گرفته است.جامعه آماری در بررسی توصیفی- پیمایشی کلیه کارشناسان وکارکنان شعب بانک های دولتی (ملی، سپه، کشاورزی، مسکن)شهرستان ممسنی که (در مجموع 68 نفر) بود از روش تمام شماریتعداد نمونه 68 نفر انتخاب گردیدند. ضریب پایایی آن از طریق شاخص آلفای کرونباخ 0/821 محاسبه گردید. این پرسشنامه در مقیاس لیکرت 5 گزینه ای تنظیم شده و طیف آن شامل بسیار زیاد با نمره 5 زیاد با نمره 4، متوسط، با نمره 3، و کم با نمره 2، خیلی کم با نمره 1، بوده است. اطلاعات جمع آوری شده به وسیله آمار توصیفی و استنباطی در قالب آزمون آزمون ضریب همبستگیپیرسون و t تک مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. پردازی نیزبا استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. یافته های پژوهش نشانداده که بین همه فرضیه های تحقیق با وصول مطالبات بجز اعتباربخشی ارتباط معنی داری وجود دارد همچنین بر اساس نتایج آزمونآنالیز واریانس یکطرفه نشان داد که در متغیر وصول مطالبات بانکیدر چندین مورد اختلاف معناداری وجود دارد. توضیحات مربوط بهآزمون توکی نشان داد که وصول مطالبات بانکی در بانک ملیبیشترین مقدار و در بانک کشاورزی دارای کمترین مقدار از نظرکارکنان بانک میباشد. و همچنین نتایج آزمون فریدمن نشان داد،رتبه دوره بازپرداخت تسهیلات و نوع تسهیلات پرداختی از نظرکارکنان بانکها در حد یکسانی بوده و در بقیه موارد متفاوت می باشد.

کلیدواژه ها

وصول مطالبات، تضامین بانکی، سود تسهیلات، دوره بازپرداخت تسهیلات، اعتبارسنجی مشتریان، نوع تسهیلات پرداختی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.