بررسی توانبخشی بیماران سکته مغزی با کمک روش پیشرفته تحریک الکتریکی عملکردی (F.E.S)
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,956
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ECCIRD01_002
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در سال های اخیر، درک ما از موتور های حرکتی، عصبی و بهبود عملکرد اندام ها پس از وقوع ضایعه مغزی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.یافته های جدید در علوم اعصاب زمینه ی مناسبی برای پژوهش در مورد موتور های توانبخشی را فراهم آورده است. عملکرد موتور های حرکتی و فعالیت های حرکتی توسط آنها در چندین مطالعه به عنوان یک روش مطلوب برای بهبود حرکتی در بیماران سکته مغزی معرفی شده است. تحریک الکتریکی یک روش درمانی فیزیکی می باشد که برای آسیب های مختلف از جمله سکته مغزی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع روش درمانی متمایز از سایر زمینه های آسیب شناسی بوده و بر اساس آخرین پیشرفت های علوم اعصاب می باشد.تحریک الکتریکی عملکردی (FES) ممکن است قادر به افزایش عملکرد بازو و حرکت دست بعد از سکته مغزی شود. پروتز های عصبی پس از سکته مغزی با استفاده از FES و تلاش های طبیعی خود بیمار برای اعمال حرکت ارادی، جنبش مورد نیاز را با در نظر گرفتن چگونگی نیروهای تولید شده، ایجاد می کند،به طور کلی با استفاده از FES و تلاش های طبیعی خود بیمار برای اعمال حرکت ارادی می توان در عضله سطح مناسبی از تحریک را برای استخراج نیروی کمکی مورد نظر فراهم آورد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
همایون یکتایی
دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ، گروه مهندسی پزشکی، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
پیمان زارع
کارشناس مهندسی پزشکی،گروه مهندسی پزشکی،دانشکده فنی و مهندسی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :