سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: RCEAUD03_297
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 340
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه الگوی بهینه مکانیابی پارکینگ با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی و سامانه اطلاعات مکانی فازی منطقه مورد مطالعه بابلسر
چکیده مقاله:
امروزه افزایش تعداد اتومبیل و سفرهای درون شهری بخش مرکزی شهرهای بزرگ را با کمبود فضای پارک و افزایش حجم ترافیک عبوری و همچنین کاهش ضریب روانی ترافیک مواجه کرده است. این مسئله زمانی به شرایط حادی تبدیل میشود که پارکینگ های عمومی که نقش کلیدی را در وضع حمل و نقل شهری را بر عهده دارند، دارای استقرار نامناسب با دیگر عناصر شهری باشند. سیستم اطلاعات مکانی GISکه علم و فناوری تجزیه و تحلیل داده های مکانی هستند، سیستمی مناسب جهت یافتن بهینه ترین مکان جهت احداث پارکینگ های عمومی بشمار می آیند. در این تحقیق پارامترهای موثر در مکان یابی پارکینگ های عمومی از چهار دیدگاه فاصله از مراکز جذب سفر، فاصله از معابر، ارزش ملک، کاربری های مناسب مورد مطالعه و تحلیل قرار گرفت. پس از شناسایی و بررسی معیارهای موثر در مکان یابی پارکینگ تمام این پارامترها با استفاده از مدل AHP در نرم افزار choice Expert وزن دهی شدند و در فضای GIS نقشه استاندارد شده فازی تمام معیارها تهیه گردید و تمام لایه های نهایی با استفاده از روش گامای فازی (9,0 همپوشانی Overlay شد در نهایت پهنه های احداث پارکینگ در 4 کلاس بسیار نامناسب تا خیلی خوب طبقه بندی شدند.
کلیدواژه ها:
مكانيابي، پاركينگ، سيستم اطلاعات مكاني فازي، فرآيند تحليل سلسله مراتبي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/569281/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسپور مرزبالی، کریم و مجردی، برات و باباگلی، رضوان،1395،ارائه الگوی بهینه مکانیابی پارکینگ با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی و سامانه اطلاعات مکانی فازی منطقه مورد مطالعه بابلسر،سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/569281
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، عباسپور مرزبالی، کریم؛ برات مجردی و رضوان باباگلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، عباسپور مرزبالی؛ مجردی و باباگلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و بهبود مسیریابی وسایل نقلیه در صنایع لبنی
- ارایه ی یک مدل ریاضی جهت طراحی شبکه ی توزیع لجستیک شهری سبز
- شناسایی و اولویت بندی ریسک های منابع انسانی مبتنی بر روش دیمتل فازی
- مدل تصمیم گیری خبره چند معیاره فازی برای مطالعات امکان پذیری پروژه های تحقیقاتی
- نظام مدیریت پورتفولیو پروژه (PPM) چیست و چرا؟
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.