طراحی مرکز یادگیری جبرانی آموزش کسر به روش مشارکتی واثربخشی آن بر یادگیری-یادداری وانگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسرششم ابتدایی شهرستان رودان
محل انتشار: ششمین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 610
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMAA06_013
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
پیشرفت روزافزون علم وگسترش علوم مختلف، ضرورت کسب معلومات بیشتر وبادوام تر ودر زمان کوتاهتر را اجتناب ناپذیر میسازد.امروزه فرایند یادگیری، یادداری و انگیزش پیشرفت تحصیلی از اساسیترین موضوعات در تعلیم وتربیت است که توجه متخصصان علومتربیتی را به خود جلب کرده است. پژوهش حاضر با هدف طراحی مرکز یادگیری آموزش کسر به روش مشارکتی و اثر بخشی آن بریادگیری- یادداری وانگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر ششم ابتدایی شهرستان رودان درسال 95 - 94 انجام گرفت. روش پژوهش،شبه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پسآزمون با گروه کنترل و جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان ششم ابتدایی در سال تحصیلی 95 -94 بود. حجم نمونه شامل 90 نفر از دانش آموزان که به روش خوشهای چند مرحلهای انتخاب و با تخصیص تصادفی در دو گروه آزمایش( 17 نفر( و کنترل ) 17 نفر( قرار گرفتند. ابزار پژوهش برای گردآوری اطلاعات پرسش نامه اصلاح شده انگیزش تحصیلی هارتر ) 2005 ( و. برای آموزش کسر، مرکز یادگیری طراحی شد که طی 10 جلسه 45 دقیقهای برای گروه آزمایش اجرا گردید.و میزان سطح معناداری آنها001 / 0 میباشد. نتایج بررسی فرضیهها از طریق تحلیل کوواریانس نشان داد که طراحی مرکز یادگیری جبرانی آموزش کسربه روشمشارکتی موجب بهبود یادگیری – یادداری وانگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ششم ابتدایی میگردد. دیگر یافتهها نشان داد که آموزش مفهوم کسر به روش مشارکتی موجب بهبود انگیزش درونی و انگیزش بیرونی دانش آموزان میگردد. پیشنهاد میشود که طراحی مرکز جبرانی در جهت افزایش انگیزش تحصیلی در دروس مورد نیاز هر پایه در مدارس ابتدایی عملی گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صمداله سیاحی
آموزگارآموزش و پرورش شهرستان رودان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :